> > > > > de-bewondering

Anja Meulenbelt - De Bewondering

Het boek De Bewondering van de auteur Anja Meulenbelt is 4 maal gevonden, 0 maal nieuw en 4 maal tweedehands. "De Bewondering" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com.

Tweedehands (4) vanaf bij antiqbook.com Toon 4 tweedehands boeken


De auteur van dit boek
Anja Meulenbelt


Profiel van Anja Meulenbelt

Andere auteurs

We hebben De Bewondering ook gevonden geschreven door andere auteurs:

De Bewondering

Tweedehands
We hebben 4 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
Van Gennep, Amsterdam, 1987. 188 blz. paperback. 8vo.
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
antiqbook.com
Amsterdam, Van Gennep, 1987. Paperback 20x13. 1e druk. 188 blz. 'Romans zijn niet lesbisch" protesteert ze. 'Romans hebben geen seksuele voorkeur. Mensen hebben een seksuele voorkeur. Vrouwen zijn sommige vrouwen, alle vrouwen voor mijn part'. ' Met deze herinnering aan een gesprek met haar uitgeefster gaat een schrijfster op reis naar Duitsland en Zwitserland, waar ze een serie lezingen over haar werk zal houden. De tournee is een succes, alles gaat goed. Maar voor haarzelf is de tournee vooral: weg zijn van thuis, waar ze heen en weer wordt getrokken tussen haar werk en haar vriendin, en tussen die vriendin en een ander. Waarom is zij, de zelfstandige, succesvolle schrijfster, zo afhankelijk? Ze moet kiezen, orde scheppen. En ze schrijft, op een hotelkamer in Basel, de eerste zin van haar nieuwe boek: 'Zo reist ze het liefst - alleen' Anja Meulenbelt schreef sinds De schaamte voorbij (1976), waar ze bekend door werd, in ruim tien jaar tijd tal van boeken, zowel theoretische als literaire. Haar succes bleef niet tot Nederland beperkt. De vertaalrechten van had vorige romans, Alba (1984) en Een kleine moeite (1985), werden verkocht naar West-Duitsland, Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, Griekenland en de Verenigde Staten..
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
www.stormybooks.nl
ISBN
9060127439
   
Soort boek
Paperback


Conditieredelijk [rug kaft leesvouwen, achterzijde kaft vouwlijntjes hoekje]Aantal pagina`s188Uitgavejaar1987Uitgegeven doorVan GennepKaftpaperbackISBN9060127439Code [intern]MOOR/OEV Beschrijving boek'Romans zijn niet lesbisch,’ protesteert ze. 'Romans hebben geen seksuele voorkeur. Mensen hebben een seksuele voorkeur. Vrouwen zijn lesbisch, sommige vrouwen, alle vrouwen voor mijn part.’Met deze herinnering aan een gesprek met haar uitgeefster gaat een schrijfster op reis naar Duitsland en Zwitserland, waar ze een serie lezingen over haar werk zal houden. De toernee is een succes, alles gaat goed. Maar voor haarzelf is de toernee vooral: weg zijn van thuis, waar ze heen en weer wordt getrokken tussen haar werk en haar vriendin, en tussen die vriendin en een ander. Waarom is zij, de zelfstandige, succesvolle schrijfster, zo afhankelijk? Ze moet kiezen, orde scheppen. En ze schrijft, op een hotelkamer in Basel, de eerste zin van haar nieuwe boek: 'Zo reist ze het liefst - alleen.’Anja Meulenbelt schreef sinds De schaamte voorbij [1976], waar ze bekend door werd, in ruim tien jaar tijd tal van boeken, zowel theoretische als literaire. Haar succes bleef niet tot Nederland beperkt. De vertaalrechten van haar vorige romans, Alba [1984] en Een kleine moeite [1985], werden verkocht naar West-Duitsland, Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, Griekenland en deVerenigde Staten.Haar essayistisch werk werd in 1987 bekroond met de Annie Romein-prijs.
Prijs
€ 6,50
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789060127438
   
Soort boek
Paperback


'Romans zijn in, er lesbisch" protesteert ze. 'Romans hebben geen seksuele voorkeur. Mensen hebben een seksuele voorkeur. Vrouwen zijn sommige vrouwen, alle vrouwen voor wijn part' ' Met deze herinnering aan een gesprek niet haar uitgeefster gaat een schrijfster op reis naar Duitsland en Zwitserland, waar ze een serie lezingen over haar werk zal houden. De toernee is een succes, alles gaat goed. Maar voor haarzelf is de toernee vooral: weg zijn van thuis, waar ze heen en weer wordt getrokken tussen haar werk en haar vriendin, en tussen die vriendin en een ander. Waarom is zij, de zelfstandige, succesvolle schrijfster, zo afhankelijk? Ze moet kiezen, orde scheppen. En ze schrijft, op een hotelkamer in Basel, de eerste zin van haar nieuwe boek: 'Zo reist ze het liefst - alleen' Anja Meulenbelt schreef sinds De schaamte voorbij (1976), waar z bekend door werd, in ruim tien jaar tijd tal van boeken, zowel theoretische als literaire. Haar succes bleef niet tot Nederland beperkt. De vertaalrechten van had vorige romans, Alba (1984) en Een kleine moeite (1985), werden verkocht naar West-Duitsland, Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, Griekenland en de<br />Verenigde Staten. Haar essayistisch werk werd in 1987 bekroond met de Annie Romein-prijs.
Prijs
€ 8,90
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Anja Meulenbelt
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (5)
vanaf € 6,00
Schillen Van De Ui

ISBN: 9789055150571


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 7,50
Het F-boek

ISBN: 9789000345021


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 17,00
Tweedehands (0)