> > > > Ivonne Meeuwsen

Auteur Ivonne MeeuwsenIvonne Meeuwsen
Over Ivonne Meeuwsen
Als een ervaren coach, hulpverlener heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van seksueel misbruik. Ik heb een online-coachingspraktijk sinds 2004 en daarnaast heb ik een praktijk aan huis in Arnhem.

Deskundigheidsbevordering voor hulpverleners

Bij mij kunnen professionals terecht voor supervisie, training, deskundigheidsbevordering en consulten rondom het thema seksueel misbruik en alle aanpalende problematiek.

Netwerk hulpverlening na seksueel misbruik

Samen met Agnes van der Graaf beheer ik de website ‘Hulpverlening na seksueel misbruik’. Daar brengen wij het aanbod van therapeuten die zich richten op seksueel misbruik als thema bij elkaar. Vanuit dit netwerk organiseren we ook themadagen en netwerkbijeenkomsten. Meer hierover kun je vinden op de website van het netwerk Hulpverlening na seksueel misbruik

Symposia

Twee maal per jaar organiseren Agnes van der Graaf en ik samen een symposium rondom seksueel misbruik. In het voorjaar kiezen we elk jaar een thema. In 2016 is dat ‘Partners in beeld’. Het najaarssymposium is meer algemeen en richt zich op het verspreiden van kennis over ‘Wat wél werkt’ na seksueel misbruik. Klik hier voor meer informatie over onze symposia.

Lezingen

Je kunt mij boeken voor lezingen over seksueel misbruik. Daarbij combineer ik op unieke wijze mijn eigen ervaringen als kind met mijn ervaring in de hulpverlening als hulpvrager én als professional. Het resultaat is een leerzame, inspirerende en vooral rakende mix van persoonlijke ervaring, wetenschappelijke kennis en praktische knowhow.
Bron: http://ivonnemeeuwsen.nl/auteur/
Ivonne Meeuwsen heeft een Facebook account! Klik hier om naar Facebook te gaan.
Ivonne Meeuwsen heeft een Youtube kanaal! Klik hier om naar Youtube te gaan.

Ivonne Meeuwsen heeft een LinkedIn pagina! Klik hier om naar LinkedIn te gaan.

Ivonne Meeuwsen heeft een eigen website! Klik om naar de website te gaan.

We hebben 1 boek gevonden van de auteur Ivonne Meeuwsen


Hieronder vindt u een lijst met alle gevonden boeken van de auteur Ivonne Meeuwsen.
Het enige gevonden boek is Helen Van Seksueel Misbruik.

Tweedehands (2)
vanaf € 19,95