> > > > > 2000-elsevier-belasting-almanak

Meering - 2000 Elsevier Belasting Almanak

Het boek 2000 Elsevier Belasting Almanak van de auteur Meering is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "2000 Elsevier Belasting Almanak" is tweedehands te koop vanaf € 14,99 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 14,99 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789068824131
   
Soort boek
Paperback


voorwoord bij de vijfenveertigste editie<br /><br />Recht is iets kroms dat verbogen is. De stap is gezet. De, drempel van het nieuwe millennium is overschreden op de goede voornemens zullen bij veel mensen nog talrijker en ambitieuzer zijn geweest dan bij andere jaarwisseling. Een van de goede voornemens van auteurs en uitgever van Elsevier Belasting Almanak is om u ook in het nieuwe millennium van deskundig en betrouwbaar advies te dienen op het gebied van het belastingrecht. Dat is op zich niets nieuws. Eenzelfde voornemen heeft dit team al 45 jaar gehad en uit het vertrouwen dat de gebruikers deze Almanak steeds hebben gegeven, mag worden geconcludeerd dat dit voornemen ook steeds tot uitvoering is gebracht. Maar nu is de uitdaging groter. Hoewel er in de afgelopen decennia belastingherziening zijn geweest die er niet om logen, zal de inwerkingtreden van de Belastingherziening 2001 toch voor veel belastingplichtigen een omwenteling betekenen die haar weerga niet kent. Uit de vele berichten in de pers de afgelopen maanden zult u ongetwijfeld al een redelijk goede indruk hebben gekregen van de hoofdlijnen van de herzieningen. Kabinet en parlement zijn druk bezig het belastingrecht zo te verbuigen dat het weer recht wordt. Door mazen in de wet, de ontwikkelingen in de rechtspraak en de inventiviteit van financiële en fiscale adviseurs was de inkomstenbelasting behoorlijk kromgegroeid. Over een jaar moet de Wet Inkomstenbelasting 2001 in werking treden. De bedenkers van de plannen, de bewindslieden Vermeend en Zalm, nemen bij typering van de plannen steeds het woord 'robuust' in de mond. Dat betekent: stevig gebouwd. Daaruit blijkt hun overtuiging dat de nieuwe inkomstenbelasting bestand zal zijn tegen krachten die er weer een kronkelig geheel van willen maken. De komende edities van Elsevier Belasting Almanak zullen dus staan met uiteenzettingen, tips en waarschuwingen die op een nieuwe leest zijn geschoeid. Natuurlijk wordt ook al in deze editie daar waar dat nodig is uw aandacht gevestigd op de komende ontwikkelingen. Hoeveel belasting u moet betalen, wordt immers niet pas na afloop van het jaar bepaald; dat is afhankelijk van hoe u uw zaken tevoren regelt. Verder vindt u in Elsevier Belasting Almanak 2000 natuurlijk alles wat u nodig hebt om u aangiftebiljet over het laatste jaar van de twintigste eeuw in te vullen. Ook dat jaar vielen er weer veel wetswijzigingen, nieuwe rechtspraak en beleidsbeslissingen te verwerken, zodat uw vraagbaak weer up-to-date is. Dit betekent onder andere dat een nieuwe Deel is opgenomen, Zelfstandigen in ziekenfonds, blz. 252, waarin u op de hoogte wordt gebracht van de regels over de geruchtmakende verplichte ziekenfondsverzekering voor kleine zelfstandigen. Het ga u goed in het nieuwe millennium. Wees ervan overtuigd dat Elsevier Belasting Almanak u ook in dat tijdperk het rechte fiscale pas (en interessante zijweggetjes!) zal wijzen.
Prijs
€ 14,99
Bekijk boek