ISBN: 9789025408343
Bekijk boek
Het boek Visrecepten Van Italiaanse Osteria's van de auteur J. Meerman is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Visrecepten Van Italiaanse Osteria's" is tweedehands te koop vanaf € 65,50 bij Bol.com.
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789053304150
Soort boek
Hardcover In dit tweede, grote Slow Food-kookboek van de Italiaanse keuken vindt u meer dan zeshonderd recepten voor vis en schaaldieren, een tweede schat aan informatie zoals nog nooit eerder gepubliceerd, want afkomstig van de koks van osteria's (lokale specialiteitenrestaurants) uit alle twintig regio's van Italië. Zeshonderd recepten, telkens met een inleiding over de in die recepten gebruikte vissoort: alver, ansjovis, baars, barbeel, bokvis, boniter, carpione, fint en elft, forel, garnaal, geelstaart, goudbrasem, goudmakreel, grondel, grouper, haai, harder, haring, heek, horsmakreel, karper, kongeraal, koornaarvis, kopvoorn, krab, kreeft, kwabaal, lamprei, langoestine, makreel, mantisgarnaal, marene, meerval, messchede, mossel, mul, octopus, oester, ombervis, paling, pieterman, pijlinktvis, pikarel, poon, purperslak, riddervis, rog, sardien, schorpioenvis, sint-jakobsschelp, sluismeester, snoek, steur, tandbrasem, tarbot, tolhoorn, tong, tonijn, venusschelp, vlagzalm, zalm, zandspiering, zeeanemoon, zeebaars, zeebrasem, zeeduivel, zee-egel, zeekat, zeelt, zonnevis, zoutevis en stokvis en zwaardvis. Verder worden apart de volgende soorten gerechten behandeld: antipasti en hapjes, capponalda en cappon magro, couscous, gefrituurde gemengde vis, pasta, graan en peulvruchten met gemengde vis, risotto met gemengde vis en vissoep. Opnieuw geen kookboek voor beginners, maar wel dé bron voor de ware liefhebber.
|
Prijs
€ 65,50 |
Bekijk boek |