> > > > > het-grote-annie-mg-schmidt-voorleesboek

Annie Mg Achmidt - Het Grote Annie M.G. Schmidt Voorleesboek

Het boek Het Grote Annie M.G. Schmidt Voorleesboek van de auteur Annie Mg Achmidt is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Het Grote Annie M.G. Schmidt Voorleesboek" is tweedehands te koop vanaf € 38,40 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 38,40 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Het Grote Annie M.G. Schmidt Voorleesboek ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Het Grote Annie M.G. Schmidt Voorleesboek

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789045113357
   
Soort boek
Hardcover


Alle mensen en dieren in de wereld van Annie M.G. Schmidt zijn familie van elkaar.<br />Wist jij dat Floddertje familie is van Slordige Saartje? En Wiplala van Pietertje Pluim? Dat Minoes al net zo’n hekel heeft aan nare overjassen als Isabella Caramella? Dat de beren Moem en Psasj uit Pluk redt de dieren al bij mevrouw Van Gelder in de kelder zaten voor ze bij Spijtebijts tante Pleeg terechtkwamen?<br />In Het grote Annie M.G. Schmidt voorleesboek kom je de hele Schmidt-familie tegen: Otje en Abeltje, tante Patent en Jip en Janneke, Ibbeltje en Wiplala, Floddertje en Pluk en ga zo maar door. Ook haar versjes en andere verhalen ontbreken natuurlijk niet in deze bloemlezing. Net zo min als de tekeningen van Fiep Westendorp. Maar er zijn ook illustraties van Thé Tjong-Khing, Jan Jutte, Margriet Heymans, Harrie Geelen, Martijn van der Linden en anderen.
Prijs
€ 38,40
Bekijk boek