> > > > > food-engineering-series-microstructural-principles-of-food-processing-and-engineering

Jose Miguel Aguilera - Food Engineering Series- Microstructural Principles Of Food Processing And Engineering

Het boek Food Engineering Series- Microstructural Principles Of Food Processing And Engineering van de auteur Jose Miguel Aguilera is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Food Engineering Series- Microstructural Principles Of Food Processing And Engineering" is nieuw te koop vanaf € 155,00 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 155,00 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Food Engineering Series- Microstructural Principles Of Food Processing And Engineering

Type: Hardcover
ISBN: 9780834212565
Levertijd: 16

Aanbieder:
€ 155,00


Andere populaire boeken van Jose Miguel Aguilera
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 208,99
Tweedehands (0)
Molecular Food

ISBN: 9781439898901


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 51,99
Tweedehands (0)
Edible Structures

ISBN: 9781138426474


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 193,05
Tweedehands (0)