> > > > > oxidative-stability-of-meat-products-and-the-role-of-antioxidants

Demewez Moges Haile - Oxidative Stability Of Meat Products And The Role Of Antioxidants

Het boek Oxidative Stability Of Meat Products And The Role Of Antioxidants van de auteur Demewez Moges Haile is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Oxidative Stability Of Meat Products And The Role Of Antioxidants" is nieuw te koop vanaf € 52,99 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 52,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Oxidative Stability Of Meat Products And The Role Of Antioxidants

Type: Paperback
ISBN: 9783846503393
Levertijd: 16

Aanbieder:
€ 52,99


Andere populaire boeken van Demewez Moges Haile
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 52,99
Tweedehands (0)