> > > > > wat-je-niet-verteld-is

Sarah Morton - Wat Je Niet Verteld Is...

Het boek Wat Je Niet Verteld Is... van de auteur Sarah Morton is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Wat Je Niet Verteld Is..." is nieuw te koop vanaf € 19,95 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 19,95 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek


Omschrijving boek
Wat je niet verteld is geeft kinderen hun stem terug en toont aan wat er moet veranderen om hen onbelemmerd, gelukkig en natuurlijk te laten opgroeien. Het gaat over wat kinderen ervaren in de baarmoeder, in het gezin en in de maatschappij. Over de invloed van de kindertijd op iemands leven en de gevolgen daarvan voor de samenleving. Hoe kinderen hun persoonlijkheid ontwikkelen. Over opvoedkundige dogma's, over stress, haast en kramp. Wat alledaagse momenten, zoals in de buggy, voor invloed hebben op een kind. Over de rol van deskundigen en zinniger manieren om mensen te helpen.

"Soms denk ik wel eens dat de kosmos het zo bedoeld heeft dat er twee mensen nodig zijn om een kind te maken, om hen te leren harmonisch en zinnig met elkaar om te gaan. Maar ook met het kind. Een drie-eenheid. Waarbij de behoeftes van alle betrokkenen vervuld worden. Onze huidige sociale en economische modellen staan daar denk ik haaks op. En pas als we onze kinderen een zinnige habitat kunnen bieden, hebben we de sleutel voor een mooiere wereld in handen. Maar dat lukt pas als we totaal eerlijk naar ons zelf durven te kijken. Alle gevoelens, gedachten, wensen onderzoeken. En inzien dat 'schuld' en 'taboe' onzinbegrippen zijn. En dat er een veel mooiere wereld haalbaar is. Sarah's boek neemt je mee op die tocht..." Iwanjka Geerdink.Gevonden bookcovers


De auteur van dit boek
Sarah Morton


Profiel van Sarah Morton
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Wat Je Niet Verteld Is...

Type: Paperback
ISBN: 9789081577502
Levertijd: 5

Aanbieder:
€ 19,95


Andere populaire boeken van Sarah Morton
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Ziek Van Angst

ISBN: 9789081753302


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 10,00
Nieuw (1)
€ 26,99
Tweedehands (0)
Time To Take-off

ISBN: 9781916306769


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 79,99
Tweedehands (0)