> > > > > food-wine

Trond Moi & Toralf Bølgen - Food & Wine

Het boek Food & Wine van de auteur Trond Moi & Toralf Bølgen is 3 maal gevonden, 0 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Food & Wine" is tweedehands te koop vanaf € 7,50 bij Bol.com.

Tweedehands (3) vanaf € 7,50 bij Bol.com Toon 3 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Food & Wine ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Food & Wine

Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789044310474
   
Soort boek
Paperback


De kloof tussen kennis over eten en kennis over wijn is verbazingwekkend groot. De meeste mensen huldigen het standpunt dat je witte wijn drinkt bij vis en rode wijn bij vlees, maar veel verder komen ze niet. Slechts een enkeling is zo dapper om aan de slijter te vragen welke wijn het beste past bij bijvoorbeeld lamsvlees met gegratineerde aardappelen.<br />Voor de gerechten in dit boek hebben de auteurs geprobeerd alle essentiële basisingrediënten te gebruiken en komen ze met suggesties welke wijn je erbij kunt schenken. Daarbij wordt ook antwoord gegeven op de vraag waarom die twee zo goed combineren. Dit boek is zowel een reisbeschrijving als een kookboek, en het bevat bovendien een gezonde portie wijnkennis.
Prijs
€ 7,50
Bekijk boek
Aanbieder
www.stormybooks.nl
ISBN
9789044310474
   
Soort boek
Paperback


Conditieredelijk [kaft enige leeftijds-/gebruikssporen (stootplekjes, krasjes, verkleuring), binding en inhoud boek prima]Aantal pagina`s255Uitgavejaar2004Uitgegeven doorThe House of Books KaftpaperbackISBN9789044310474Code [intern]ROSE Beschrijving boekNederlandstalig boek.100 recepten met wijnadviezen en alles wat je moet weten over het combineren van eten en wijn.De kloof tussen kennis over eten en kennis over wijn is verbazingwekkend groot. De meeste mensen huldigen het standpunt dat je witte wijn drinkt bij vis en rode wijn bij vlees, maar veel verder komen ze niet. Slechts een enkeling is zo dapper om aan de slijter te vragen welke wijn het beste past bij bijvoorbeeld lamsvlees met gegratineerde aardappelen.Voor de gerechten in dit boek hebben de auteurs geprobeerd alle essentiële basisingrediënten te gebruiken en komen ze met suggesties welke wijn je erbij kunt schenken. Daarbij wordt ook antwoord gegeven op de vraag waarom die twee zo goed combineren.Dit boek is zowel een reisbeschrijving als een kookboek, en het bevat bovendien een gezonde portie wijnkennis.
Prijs
€ 8,75
Bekijk boek
Aanbieder
www.stormybooks.nl
ISBN
9789044310474
   
Soort boek
Paperback


Conditieredelijk [kaft enige leeftijds-/gebruikssporen (stootplekjes, krasjes, verkleuring), binding en inhoud boek prima]Aantal pagina`s255Uitgavejaar2004Uitgegeven doorThe House of Books KaftpaperbackISBN9789044310474Code [intern]ROSE Beschrijving boekNederlandstalig boek.100 recepten met wijnadviezen en alles wat je moet weten over het combineren van eten en wijn.De kloof tussen kennis over eten en kennis over wijn is verbazingwekkend groot. De meeste mensen huldigen het standpunt dat je witte wijn drinkt bij vis en rode wijn bij vlees, maar veel verder komen ze niet. Slechts een enkeling is zo dapper om aan de slijter te vragen welke wijn het beste past bij bijvoorbeeld lamsvlees met gegratineerde aardappelen.Voor de gerechten in dit boek hebben de auteurs geprobeerd alle essentiële basisingrediënten te gebruiken en komen ze met suggesties welke wijn je erbij kunt schenken. Daarbij wordt ook antwoord gegeven op de vraag waarom die twee zo goed combineren.Dit boek is zowel een reisbeschrijving als een kookboek, en het bevat bovendien een gezonde portie wijnkennis.
Prijs
€ 8,75
Bekijk boek