> > > > > 2008-koplopers-in-ict

Henk Mulder - 2008 Koplopers In Ict

Het boek 2008 Koplopers In Ict van de auteur Henk Mulder is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "2008 Koplopers In Ict" is tweedehands te koop vanaf € 59,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 59,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789051795578
   
Soort boek
Hardcover


Dit is editie 2008 van een handige gids voor technotalent in Nederland: jonge ICT-professionals en starters die zich op de arbeidsmarkt willen oriënteren.<br />In bondige bedrijfsprofielen worden de betere werkgevers beschreven in de fascinerende, snelle wereld van internet en informatie-/communicatietechnologie. De beste bron hiervoor is hun eigen human capital. Medewerkers van de geselecteerde organisaties komen dan ook uitvoerig aan het woord in dit boek. <br />Daarnaast bevat Koplopers in ICT een schat aan informatie over uiteenlopende producten en diensten, bedrijfsstrategie, werksfeer, primaire, secundaire en soms zelfs tertiaire arbeidsvoorwaarden, promotiekansen, opleiding & training en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. <br />Niet alleen multinationals en andere grote, gevestigde organisaties in de ICT-sector waarvan de namen met regelmaat in de ranglijsten van de vak- en managementbladen terugkeren, zijn in deze gids opgenomen. Ook en in ruime mate wordt er aandacht besteed aan minder bekende, jonge en vaak snel groeiende specialisten: echte 'niche players'.<br />De selectie en beoordeling van deze koplopers in hun rol van werkgever vond plaats aan de hand van vier hoofdcriteria: <br />1. Arbeidsvoorwaarden. <br />2. Ontplooiings- en ontwikkelingskansen. <br />3. Welzijn van de medewerkers. <br />4. Balans werk-privéleven. <br />Voor elk criterium wordt een rapportcijfer gegeven.<br />Auteur Henk Mulder heeft zijn sporen verdiend in de journalistiek, onder andere bij FEM Business, Het Financieele Dagblad en Quote. Van zijn hand verschenen eerder bij dezelfde uitgever Het geheim van snelle groeiers en Carrières bij Koplopers.
Prijs
€ 59,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Henk Mulder
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
Koor Op Koers

ISBN: 9789079875962


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 39,50
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 13,50
Tweedehands (0)