> > > > > pottenkijken-in-zeeuws-vlaanderen

Mark Neelemans - Pottenkijken In Zeeuws Vlaanderen

Het boek Pottenkijken In Zeeuws Vlaanderen van de auteur Mark Neelemans is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Pottenkijken In Zeeuws Vlaanderen" is tweedehands te koop vanaf € 29,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 29,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789090324777
   
Soort boek
Hardcover


<p> Met <strong>Pottenkijken</strong> lanceert fotograaf <strong>Mark Neelemans</strong> z’n gloednieuw kookboek vol héérlijke recepten van maar liefst dertig verschillende chefs. Bakermat van de keuken die hij centraal stelt is <strong>Zeeuws-Vlaanderen</strong>. Resultaat is een oer Zeeuws-Vlaams kookboek met een inspirerend voorwoord van Sergio Herman. </p> <p> <strong>Pure C</strong>, Kromme Watergang, Á Table, ‘t Vlasbloemeke, La Trinité, De Vijverhoeve… om er maar een paar te noemen. Zeeuws-Vlaamse chefs geven hun recepten prijs. De mooiste gerechten <strong>met oer-Zeeuwse ingrediënten</strong> als zeekraal, mosselen, rabarber, kreeft, lam en nog veel meer prachtige producten vanuit de Zeeuwse zee en grond, zo op het bord. Om je vingers bij af te likken. Het boek bestaat steeds uit <strong>drie componenten</strong>. Allereerst een verhaal over de chef, opgetekend door <strong>Sandra Cornelissen</strong>. Daarna volgt een recept, vervolgens richt de schijnwerper zich op een product. Zo deelt <strong>Tom Vinke</strong> van Tom’s Hidden Bistro in Slijkplaat zijn recept voor een Zeeuws-Vlaamse bouillabaisse en zoomt het boek daarna verder in op de kokkel. <strong>Yannick Mahu</strong> – van voorheen Petrus & Paulus Hoeve in Lamswaarde en nu Bar Goed – vertelt over een Zeeuws-Vlaamse curry en vervolgens over zeekraal. Alle recepten zijn voorzien van wijnadvies van Wijnhandel Herman in Axel. Sabine Verburg van Zeker Zeeuws heeft de input voor de zeeuwse producten aangeleverd. De vormgeving was in handen van Suzanne Neelemans. </p>
Prijs
€ 29,95
Bekijk boek