> > > > > welke-kleur-heeft-jouw-parachute-20052006

Richard Nelson Bolles - Welke Kleur Heeft Jouw Parachute

Het boek Welke Kleur Heeft Jouw Parachute van de auteur Richard Nelson Bolles is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Welke Kleur Heeft Jouw Parachute" is nieuw te koop vanaf € 17,00 bij Bol.com. "Welke Kleur Heeft Jouw Parachute" is tweedehands te koop vanaf € 8,50 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 17,00 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 8,50 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Welke Kleur Heeft Jouw Parachute? 2005/2006

Type: Paperback
ISBN: 9789057122026
Levertijd: 2

Aanbieder:
€ 17,00
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789057122026
   
Soort boek
Paperback


"Welke kleur heeft jouw parachute? 2005/2006 1e druk is een boek van Richard Nelson Bolles uitgegeven bij Nieuwezijds. ISBN 9789057122026 <br /><br />Het best verkochte boek ter wereld over banenzoeken is grondig vernieuwd met het oog op de huidige onzekere arbeidsmarkt. Richard Bolles blaast beproefde concepten nieuw leven in en introduceert tal van nieuwe. Ook gaat hij in op nieuwe onderwerpen als salarisonderzoek met behulp van internet en verhuizen. Stap voor stap laat hij zien hoe je zelfs in economisch lastige tijden je droombaan kunt vinden. <br /><br />""De kracht van Bolles is zijn persoonlijke coaching. Hij probeert de lezer zelfinzicht, zelfvertrouwen en zelfdiscipline bij te brengen zonder dat overigens met zoveel woorden te benoemen."" -- de Volkskrant<br /><br />""Een aanrader voor mensen die het zoeken van een baan even niet meer zien zitten."" -- Intermediair Starters<br /><br />""De kracht van de Parachute zit in de consequent concrete en praktische benadering van werk zoeken, en in de bemoedigende en tegelijkertijd relativerende toon. Met kleine stapjes, vragen, relevante tips en weetjes leidt Richard Bolles de werkzoekende systematisch door het enorme sollicitatiewoud."" -- Psychologie Magazine<br /><br />""De sollicitant die er even voor gaat zitten en de lessen van Bolles goed in zijn oren knoopt, kan zijn droombaan bijna niet meer ontlopen."" -- Tubantia <br /><br />(Bij de Parachute hoort een werkboek: Het Welke kleur heeft jouw parachute Werkboek.)"
Prijs
€ 8,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Richard Nelson Bolles
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 48,00
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 27,99
Tweedehands (0)
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 9,95