> > > > Arjen Nijeboer

Auteur Arjen NijeboerArjen Nijeboer
Over Arjen Nijeboer
Ik ben een ervaren en veelzijdige journalist, tekstschrijver en communicatie-adviseur. Sinds 1993 schrijf ik als freelancer nieuwsberichten, achtergrondartikelen, interviews, opiniërende artikelen en columns voor kranten en tijdschriften. In 2005 vestigde ik me fulltime als zelfstandig journalist en tekstschrijver.

Mijn naam is Arjen Nijeboer. Ik ben een ervaren en veelzijdige journalist, tekstschrijver en communicatie-adviseur. Ik werk snel en ben in staat begrijpelijk over ingewikkelde onderwerpen te schrijven.

Sinds 1993 schrijf ik als freelancer nieuwsberichten, achtergrondartikelen, interviews, opiniërende artikelen en columns voor kranten en tijdschriften. Afnemers variëren van landelijke en regionale kranten tot vaktijdschriften en human interest-bladen. Ook ben ik auteur respectievelijk co-auteur van 3 boeken.

In 2005 vestigde ik me fulltime als zelfstandig journalist en tekstschrijver. Naast journalistiek schrijf en redigeer ik sindsdien ook teksten voor non-profitinstellingen en bedrijven, variërend van folders, brochures en brieven tot webteksten, jaarverslagen en boeken.

Hier vindt u meer over mijn aanbod op het terrein van journalistiek, tekst en internet. Kijk hier voor een overzicht van opdrachtgevers, hier voor een selectie van gepubliceerde artikelen en hier voor mijn boeken.

Ik ben geboren in 1974 en in 1999 afgestudeerd aan de Faculteit voor Journalistiek & Communicatie op Hogeschool Windesheim.
Bron: www.arjennijeboer.nl/over-mij/
Arjen Nijeboer heeft een Facebook account! Klik hier om naar Facebook te gaan.
Arjen Nijeboer heeft een LinkedIn pagina! Klik hier om naar LinkedIn te gaan.

Arjen Nijeboer heeft een eigen website! Klik om naar de website te gaan.

We hebben 2 boeken gevonden van de auteur Arjen Nijeboer


Hieronder vindt u een lijst met alle gevonden boeken van de auteur Arjen Nijeboer.
De meest gevonden boeken zijn Vrijheid, Gelijkheid En Broederschap en Directe Democratie.

Tweedehands (1)
€ 13,75

Tweedehands (1)
€ 49,35