> > > > > food-engineering-series-engineering-principles-for-food-process-and-product-realization

Keshavan Niranjan - Food Engineering Series- Engineering Principles For Food Process And Product Realization

Het boek Food Engineering Series- Engineering Principles For Food Process And Product Realization van de auteur Keshavan Niranjan is 2 maal gevonden, 2 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Food Engineering Series- Engineering Principles For Food Process And Product Realization" is nieuw te koop vanaf € 42,50 bij Bol.com.

Nieuw (2) vanaf € 42,50 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden
Food Engineering Series- Engineering Principles For Food Process And Product Realization

Type: Hardcover
ISBN: 9783031075698
Levertijd: 17

Aanbieder:
€ 42,50
Food Engineering Series- Engineering Principles For Food Process And Product Realization

Type: Paperback
ISBN: 9783031075728
Levertijd: 11

Aanbieder:
€ 52,99