> > > > > menu-planner-indiase-keuken

H. Noy - Menu Planner Indiase Keuken.

Het boek Menu Planner Indiase Keuken. van de auteur H. Noy is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Menu Planner Indiase Keuken." is tweedehands te koop vanaf € 12,00 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 12,00 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789051216493
   
Soort boek
Spiraalgebonden


<p> De Indiase keuken is een avontuur met zoveel afwisseling dat het begrip 'Indiaas eten1 eigenlijk een gemeenplaats is. Er bestaan niet alleen geografische en regionale indelingen, maar er kan ook een verdeling worden gemaakt op grond van religieuze, sectarische en culturele verschillen. Een typisch vegetarische maaltijd uit het zuiden van India lijkt bijvoorbeeld in geen enkel opzicht op een doorsnee maaltijd (met vlees) uit het noorden. Niet alleen de gerechten zijn anders, er wordt ook op een totaal andere manier met voedsel omgegaan. In India is voeding en eten verweven met de dagelijkse rituelen: de bereiding, het opdienen en het gezamenlijk gebruiken van de maaltijd en het offeren van voedsel is een van de belangrijkste bezigheden. Het meest gebruikte kookgerei in de keuken in India zijn de handi, de kadhai en de tawa. De handi, een dikwandige pan met een ronde bodem en een wijde bovenkant met daarop een goed sluitend deksel, wordt meestal gebruikt voor het langzaam stoven van curry's en gerechten met linzen. De kadhai, die lijkt op de Chinese wok, heeft eveneens een dikke wand en een ronde bodem en soms een dunne deksel. Deze pan wordt meestal gebruikt om te frituren en te roerbakken, De tawa is een platte, dikke, gietijzeren roosterplaat en wordt gebruikt voor het bakken van het ongedesemde Indiase brood en voor het grilleren. Eenvoudige garneringen als uiringen of partjes citroen zijn over het algemeen niet in de ingrediëntenlijsten opgenomen, omdat ze naar wens kunnen worden toegevoegd of weggelaten. </p><p> De recepten in dit boek zijn verzameld door de chef-koks van de Welcomgroup Maurya Sheraton Hotel and Towers, New Delhi, onder de deskundige leiding van de chefs Gev Desai en Imtiaz Qureshi. Zij hebben hun deskundigheid en ervaring niet alleen gebruikt om oude recepten te vereenvoudigen en aan te passen, maar hebben ook nieuwe receptuur ontwikkeld. </p>
Prijs
€ 12,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van H. Noy
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 82,50
Tweedehands (0)
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 12,95
Franse Keuken

ISBN: 9789077462140


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 19,25
Tweedehands (0)