> > > > > trends-in-it-20062007

Peter Noordam - Trends In It 2006/2007

Het boek Trends In It 2006/2007 van de auteur Peter Noordam is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Trends In It 2006/2007" is tweedehands te koop vanaf € 10,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 10,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789012114899
   
Soort boek
Paperback


TRENDS IN IT 2006/2007<br />Op tijd investeren in de juiste technologie<br />De economie trekt weer stevig aan, zeker in de IT-branche klinken de bekende optimistische geluiden van voor en rond de eeuwwisseling. Kortom, IT’ers en IT-investeringen zitten weer in de lift. Er wordt ook weer ge esteerd in vernieuwende technologie. Hoog tijd dus om te onderzoeken hoe innovatief Nederlandse organisaties nu eigenlijk zijn. Dit jaar wordt uitgebreid aandacht besteed aan de I van Innovatie. Wordt IT saai en verwordt de CIO tot facility manager? Welnee, want het slim toepassen van IT blijft in de komende decennia wel degelijk het verschil maken in uw concurrentiepositie! Het is de hoogste tijd om de IT-koers tot pakweg 2010 te gaan bepalen. Dit boek geeft helder inzicht in actuele IT-ontwikkelingen bidet handvatten hoe te kiezen en tot succesvolle implementatie te komen.<br />Wilt u de juiste keuzes maken? Heeft u al een mening over BPM, RFID, SOA, CAS, WSDL, EIP, ERM of Puls? In dit boek schetsen wij u weer een nieuwe serie trends en mogelijkheden. Twaalf jaar onderzoek vormt een bijzondere bron van informatie.<br />De succesvolle formule Trends in IT vormt voor veel managers een praktische handleiding. Ook ondersteunt het als naslagwerk mensen die betrokken zijn bij IT-ontwikkelingen en is het een standaardwerk voor tientallen opleidingen en hogescholen.
Prijs
€ 10,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Peter Noordam
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 29,90
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 14,50
Nieuw (1)
€ 34,95
Tweedehands (0)