> > > > > nrc-handelsblad-19701995

Door Onze Redacteuren - Nrc Handelsblad 1970-1995

Het boek Nrc Handelsblad 1970-1995 van de auteur Door Onze Redacteuren is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Nrc Handelsblad 1970-1995" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com.

Tweedehands (1) vanaf bij antiqbook.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
, NRC Handelsblad 1, 1995. Paperback met flappen 23x15. 247 blz. Verantwoording: Op 1 oktober 1995 is het vijfentwintig jaar geleden dat de 'Nieuw Rotterdamse Courant' en het 'Algemeen Handelsblad' werden samengevoegd tot NRC Handelsblad. In deze jubileumbundel blikken redacteuren terug op grote en kleine gebeurtenissen uit het nieuws van de afgelopen kwart eeuw. Zij schilderen de historische gebeurtenissen in die wereld schokten en schromen niet daarin hun persoonlijke emoties te laten doorklinken. Ze schetsen de geleidelijke mentaliteitsverandering in de afgelopen periode. Ze tonen zich geschokt, geamuseerd, verbaasd, geïnteresseerd en geïrriteerd. Over de Lockheed-affaire en de IRT-affaire, een islamitische en een fluwelen revolutie, herinneringen aan Margret Thatcher en aan Michail Gorbatsjov, kruisraketten en Scud-raketten, de opkomst van de 'personal computer' en de crisis in de verzorgingsstaat: beschouwingen over vijfentwintig jaar Nederland en de wereld, gezien door de ogen van NRC Handelsblad. De Redactie..
Prijs
Bekijk boek