> > > > > wees-stil-mijn-hart

L. Ortmans - Wees Stil Mijn Hart

Het boek Wees Stil Mijn Hart van de auteur L. Ortmans is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Wees Stil Mijn Hart" is tweedehands te koop vanaf € 10,00 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 10,00 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Deze uitgave komt tegemoet aan de behoefte, de stemming van de verschillende jaarfeesten vooral ook innerlijk te beleven. In korte, sfeervolle beschouwingen weet Marika Oortmans de essentie van elk jaarfeest zo te beschrijven dat de lezer zich er gevoelsmatig mee kan verbinden. Daarnaast wordt voor elke periode van het jaar een keuze van passende gedichten aangeboden.Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789060383537
   
Soort boek
Hardcover


Wees stil mijn hart<br /><br />Innerlijk leven met de jaarfeesten. Deze uitgave komt tegemoet aan de behoefte, de stemming van de verschillende jaarfeesten vooral ook innerlijk te beleven. In korte, sfeervolle beschouwingen weet Marika Ortmans de essentie van elk jaarfeest zo te beschrijven dat de lezer zich er gevoelsmatig mee kan verbinden. Daarnaast wordt voor elke periode van het jaar een keuze van passende gedichten aangeboden. Opgenomen is werk van bekende dichters als Ida Gerhardt, A. Roland Holst en Vasalis, maar ook van minder bekende dichters, onder wie Bernard Ventadour, Arnold. de Vos en J.D. letswaart. Aan de orde komen achtereenvolgens: de herfst en het feest van Michaël, SintMaarten, Sint-Nicolaas, Kerstmis, Driekoningen, Maria Lichtmis, carnaval, Pasen, Pinksteren, Sint-jan en de zomer.
Prijs
€ 10,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789060383537
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 24,70
Bekijk boek


Andere populaire boeken van L. Ortmans
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Cosmopolis

ISBN: 9781174621475


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 42,99
Tweedehands (0)
Nieuw (2)
vanaf € 38,99
Tweedehands (0)