> > > > > theoretische-rechtswetenschap

A.J. Ostachevski - Theoretische Rechtswetenschap

Het boek Theoretische Rechtswetenschap van de auteur A.J. Ostachevski is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Theoretische Rechtswetenschap" is nieuw te koop vanaf € 35,00 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 35,00 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek


Omschrijving boek
In dit boek heeft dr. drs. A.J. Ostachevski LLM de resultaten van zijn onderzoek over de situatie van de huidige rechtswetenschap beschreven. Tijdens het uitgevoerde onderzoek heeft de auteur zich de vraag gesteld: 'wat zijn de empirische rechten en op welke objectieve grondslagen kunnen deze rechten worden gebaseerd?' In verband met deze vraag is door de auteur een analyse van de inhoudelijke theoretische en empirische wetenschappelijkheid van de rechtswetenschap gedaan.
Op grond van de resultaten van deze analyse zijn door de auteur onder meer de modellen van de theoretische rechtsbegripsvorming, structuren van rechtshypothesevorming en rechtstheorievorming ontwikkeld. Voor het eerst zijn de objectiefwerkelijke rechtstheorie over de empirische levensrechten: Vita Iura Empirica opgesteld en de daaruit voortvloeiende empirische rechten in het rechtssysteem van de optimale empirische levensrechten: Systema Optimum Vita Iura Empirica (Ost) 2016, gestructureerd en geclassificeerd.
Hopelijk kan dit boek een bijdrage aan het bewuste debat over de empirische rechten en de rol van de rechtswetenschap bij het vaststellen van de objectieve rechten leveren. Naar verwachting kunnen alle wetenschappers, rechtswetenschappers, juristen, rechters, studenten en andere belanghebbenden en geïnteresseerden met plezier kennis nemen van dit boek.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Theoretische Rechtswetenschap

Type: Paperback
ISBN: 9789087596507
Levertijd: 10 werkdagen

Aanbieder:
€ 35,00