> > > > > handbook-of-sourdough-microbiota-and-fermentation

Fatih Ozogul - Handbook Of Sourdough Microbiota And Fermentation

Het boek Handbook Of Sourdough Microbiota And Fermentation van de auteur Fatih Ozogul is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Handbook Of Sourdough Microbiota And Fermentation" is nieuw te koop vanaf € 229,00 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 229,00 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Handbook Of Sourdough Microbiota And Fermentation

Type: Paperback
ISBN: 9780443186226

Aanbieder:
€ 229,00


Andere populaire boeken van Fatih Ozogul
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 185,00
Tweedehands (0)