> > > > > nearinfrared-spectroscopy-in-food-science-and-technology

Ozaki - Near-infrared Spectroscopy In Food Science And Technology

Het boek Near-infrared Spectroscopy In Food Science And Technology van de auteur Ozaki is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Near-infrared Spectroscopy In Food Science And Technology" is nieuw te koop vanaf € 138,99 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 138,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Near-infrared Spectroscopy In Food Science And Technology

Type: Hardcover
ISBN: 9780471672012
Levertijd: 43

Aanbieder:
€ 138,99


Andere populaire boeken van Ozaki
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (2)
vanaf € 154,99
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 159,00
Tweedehands (0)