Het boek Recepten Van Alain Passard van de auteur Alain Passard is 3 maal gevonden, 0 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Recepten Van Alain Passard" is tweedehands te koop vanaf € 75,35 bij Bol.com.
|
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789089895349
Soort boek
Hardcover Puur koken met groenten in de hoofdrol is eenvoudig, verrassend, mooi en heerlijk.Wat staat er op het menu? Banaan met Madras-kerrie, salie en rode ui; wortel en paarse basilicum met kaneel; appels uit de oven met hibiscusbloemen en amandeldragees; boleten met citroen, tijm en olijfolie; meiraapjes met tomaten en ei... Een kleine greep uit de recepten die Alain Passard in zijn boek De ***chef die groente de hoofdrol geeft voor u heeft vastgelegd. Inclusief een seizoenskalender, zodat u precies weet wanneer u welk gerecht kunt bereiden. De chef geeft een toelichting op elk recept en zelfs aan een dranksuggestie is gedacht. Hiermee zet u gegarandeerd een onvergetelijke maaltijd op tafel, waarbij u niet alleen uzelf, maar ook uw gasten zult verbazen.
|
Prijs
€ 75,35 |
Bekijk boek |
|
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789089898074
Soort boek
Hardcover <p> De Franse meesterchef Alain Passard, winnaar van de Johannes van Damprijs 2019, geeft groenten een hoofdrol en heeft wereldwijd talloze collega's ge?nspireerd. Hij is een pionier als het gaat om vegetarisch koken. Van kardinaalrode ui met slahart en ansjovis tot meiraap met citroen en zwarte peper: in dit boek, waarin de gerechten worden getoond door middel van kunstzinnige illustraties, biedt de sterrenchef niet alleen helder beschreven recepten, maar geeft hij ook een toelichting op elk recept. Zelfs aan dranksuggesties is gedacht. </p> <p> Hiermee zet je gegarandeerd een onvergetelijke maaltijd op tafel, waarbij je niet alleen jezelf, maar ook je gasten zult verbazen. Inclusief een seizoenskalender, zodat je precies weet wanneer je welk gerecht kunt bereiden. Succes aan tafel verzekerd! </p>
|
Prijs
€ 89,90 |
Bekijk boek |
|
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789089795342
Soort boek
Bindwijze overig <p><strong>De *** chef die groenten de hoofdrol geeft</strong></p> <p>?Passard is geen chef, maar een kunstenaar.? ? ELLE Eten</p> <p>?Alain is altijd een inspirator voor ons geweest.? ? Jonnie & Th?r?se Boer</p> <p>Wat staat er op het menu?<br />Banaan met Madras-kerrie, salie en rode ui; wortel en paarse basilicum met kaneel; appels uit de oven met hibiscusbloemen en amandeldragees; boleten met citroen, tijm en olijfolie; meiraapjes met tomaten en ei... Een kleine greep uit de recepten die Alain Passard in dit boek voor u heeft vastgelegd. Inclusief een seizoenskalender, zodat u precies weet wanneer u welk gerecht kunt bereiden. De chef geeft een toelichting op elk recept en zelfs aan een dranksuggestie is gedacht.<br />Hiermee zet u gegarandeerd een onvergetelijke maaltijd op tafel, waarbij u niet alleen uzelf, maar ook uw gasten zult verbazen.</p> <p>Over Alain Passard:<br />Alain Passard (1956) is een Franse chef-kok en eigenaar van het driesterrenrestaurant l?Arp?ge in Parijs. Hij begon zijn culinaire loopbaan op 14-jarige leeftijd onder leiding van chef-kok Michel Kerever. Op zijn 26e werd hij bekroond tot jongste tweesterrenchef-kok ooit. Sindsdien is zijn succes alleen nog maar toegenomen: sinds 1996 is zijn restaurant bekroond met drie Michelinsterren.</p>
|
Prijs
€ 89,95 |
Bekijk boek |