> > > > > het-goede-leven

Jo De Poorter - Het Goede Leven

Het boek Het Goede Leven van de auteur Jo De Poorter is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Het Goede Leven" is tweedehands te koop vanaf € 26,02 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 26,02 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Het Goede Leven ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Het Goede Leven
Het Goede Leven
Het Goede Leven

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789020959611
   
Soort boek
Hardcover


De jonge decorateur Geoffroy Van Hulle werd bekend door zijn klassevolle, vernieuwende interieurs, maar ook door zijn elegante levensstijl Auteur Jo De Poorter leidt de lezer met zwier door deze interieurs en gunt tevens een blik in de woon- en leefwereld van boeiende persoonlijkheden zoals Mimi Smith of chef-kok Roger Souvereyns Een sfeerboek boordevol inspiratie om met nog meer stijl van het leven te genieten<br />'Er zijn wel meer mensen die een tafel leuk neer kunnen zetten, maar het temperament waarmee Geoffroy dat doet is uitzonderlijk', vat couturier Edouard Vermeulen het oeuvre van decorateur Geoffroy Van Hulle samen. En er zijn nog collega's die zich in dit boek daaraan wagen. Maar alle kenners zijn het eens over de vlucht die de carrière van Geoffroy Van Hulle de jongste jaren heeft genomen en de ontwikkeling die zijn werk heeft doorgemaakt. 'Geluk van leven' biedt een overzicht van de periode 2003-2005. De decorateur geeft een inzicht in de oorsprong en de aard van zijn talent. De vreugde die hij schept in de huizen en de levens van zijn klanten en zichzelf, staat daarbij centraal, maar ook hoe je zelf meer Joie de vivre in je bestaan kan smokkelen. <br />
Prijs
€ 26,02
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Jo De Poorter
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Spreken

ISBN: 9789401429948


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 14,99
Tweedehands (1)
€ 17,45
Werk

ISBN: 9789401429955


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 7,90
Tweedehands (0)
Nieuw (2)
vanaf € 27,50
Tweedehands (0)