|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Paperback
Hoe drukker we ons maken over gezonde voeding, hoe ongezonder we worden. Nooit eerder werd er zo veel aandacht besteed aan wat we eten als nu. Het is dan ook vreemd dat veel van wat we eten eigenlijk geen voedsel is, maar een eetbare, voedselachtige substantie - niet langer het product van de natuur maar van wetenschap, geproduceerd in een fabriek en niet op het land.<br />Michael Pollan roept op om weer zelf na te denken over wat we eten:<br />- Eet echt eten, niet te veel, vooral planten<br />- Eet alleen dieren die zelf goed gegeten hebben<br />- Koop geen verpakkingen waar gezondheidsclaims op staan<br />- Eet zoveel junkfood als u wilt zolang u het maar zelf kookt<br />'Een levendig geschreven boek van onschatbare waarde.'<br />- The New York Times
|
Prijs
€ 12,50
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Paperback
<p>EET NOOIT IETS WAT JE OVERGROOTMOEDER NIET ALS VOEDSEL ZOU HERKENNEN! </p> <p>Vroeger wisten mensen hoe ze moesten eten, maar de dieetregels die van generatie op generatie zijn doorgegeven, zijn verwrongen en vervormd door de marketeers van de voedingsmiddelenindustrie, door zogenaamde voedingsdeskundigen en door de media. Het gevolg is dat we dolen door een landschap van voedselachtige substanties die om het hardst gillen dat ze goed voor ons zijn. Echt eten verdwijnt uit beeld om te worden vervangen door `voedingsstoffen . En deze producten zijn juist slecht voor de gezondheid.<br />We zouden minder eten moeten kopen en er meer voor moeten betalen. Daar worden we zelf beter van, maar ook het milieu, ons ecosysteem en onze samenleving. Door wereldwijd te kijken naar traditionele di?ten kunnen we zelf een evenwichtig en gezond eetgedrag terugvinden. Een pleidooi voor echt eten wordt wereldwijd vertaald. In Amerika staat het boek sinds verschijning op nummer 1 van de bestsellerlijsten.</p>
|
Prijs
€ 12,90
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
Vroeger wisten mensen hoe ze moesten eten, maar dedieetregels die van generatie op generatie zijn doorgegeven,zijn verwrongen en vervormd door de marketeersvan de voedingsmiddelenindustrie, door zogenaamdevoedingsdeskundigen en door de media. Het gevolg isdat we dolen door een landschap van voedselachtige substantiesdie om het hardst gillen dat ze goed voor onszijn. Echt eten verdwijnt uit beeld om te worden vervangendoor ?voedingsstoffen?. En deze producten zijn juistslecht voor de gezondheid.We zouden minder eten moeten kopen en er meer voormoeten betalen. Daar worden we zelf beter van, maar ookhet milieu, ons ecosysteem en onze samenleving. Door wereldwijdte kijken naar traditionele di?ten kunnen we zelfeen evenwichtig en gezond eetgedrag terugvinden.Pollans nuchtere advies is: eet nooit iets wat je overgrootmoederniet als voedsel zou herkennen.
|
Prijs
€ 19,99
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Paperback
We zouden minder eten moeten kopen en er meer voor moeten betalen. Daar worden we niet alleen zelf beter van, maar ook het milieu, ons ecosysteem en onze samenleving. Door wereldwijd te kijken naar traditionele di?ten kunnen we een evenwichtig en gezond eetpatroon terugvinden. Michael Pollan verwierf wereldfaam met dit heldere en onontkoombare manifest: Echt eten, niet te veel, vooral planten.
|
Prijs
€ 25,85
|
Bekijk boek
|