> > > > > de-tocht-naar-het-vuurpaleis

Anna Van Praag - De Tocht Naar Het Vuurpaleis

Het boek De Tocht Naar Het Vuurpaleis van de auteur Anna Van Praag is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "De Tocht Naar Het Vuurpaleis" is tweedehands te koop vanaf € 14,35 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 14,35 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken


De auteur van dit boek
Anna Van Praag


Profiel van Anna Van Praag
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789062387113
   
Soort boek
Hardcover


Stella is een heel gewoon meisje dat woont met haar moeder in een huis aan een gracht. Maar op een nacht gebeurt er iets vreemds: Stella's moeder verdwijnt spoorloos en niemand weet waarheen. Stella laat het er niet bij zitten, en dat is het begin van een wonderbaarlijke reis die haar voert naar het land van tovenaar Morpheus 'daar waar de dromen tot leven komen'. Samen met haar vriend Max moet Stella de duistere koning Hypnos bevechten, die woont in een Vuurpaleis op een sluimerende vulkaan. Daarbij krijgt ze hulp uit onverwachte hoek: via de mysterieuze Kroonverhalen die haar onderweg verteld worden. Zal Stella de Kroonverhalen op tijd horen en zal ze voldoende moed hebben om koning Hypnos te weerstaan? Of zullen zij en Max uiteindelijk worden verzwolgen door de vulkaan die met de dag meer tot leven komt? De tocht naar het Vuurpaleis is het eerste deel van een trilogie over Stella en de Kroonverhalen. Een avontuurlijk én poëtisch boek om in één adem uit te lezen.<br />
Prijs
€ 14,35
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789062387113
   
Soort boek
Hardcover


Stella is een heel gewoon meisje dat woont met haar moeder in een huis aan een gracht. Maar op een nacht gebeurt er iets vreemds: Stella´s moeder verdwijnt spoorloos en niemand weet waarheen. Stella laat het er niet bij zitten, en dat is het begin van een wonderbaarlijke reis die haar voert naar het land van tovenaar Morpheus 'daar waar de dromen tot leven komen'. Samen met haar vriend Max moet Stella de duistere koning Hypnos bevechten, die woont in een Vuurpaleis op een sluimerende vulkaan. Daarbij krijgt ze hulp uit onverwachte hoek: via de mysterieuze Kroonverhalen die haar onderweg verteld worden. Zal Stella de Kroonverhalen op tijd horen en zal ze voldoende moed hebben om koning Hypnos te weerstaan? Of zullen zij en Max uiteindelijk worden verzwolgen door de vulkaan die met de dag meer tot leven komt? De tocht naar het Vuurpaleis is het eerste deel van een trilogie over Stella en de Kroonverhalen. Een avontuurlijk én poëtisch boek om in één adem uit te lezen.
Prijs
€ 15,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Anna Van Praag
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Het Heksenhotel

ISBN: 9789001500559


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 15,99
Tweedehands (2)
vanaf € 8,00
Nieuw (1)
€ 14,99
Tweedehands (1)
€ 11,10
De Duistere Diepte

ISBN: 9789025855086


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 10,25