> > > > > cape-town

Michelle Provoost - Cape Town

Het boek Cape Town van de auteur Michelle Provoost is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Cape Town" is nieuw te koop vanaf € 14,80 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 14,80 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek


Omschrijving boek
Twintig jaar na de invoering van de democratie in Zuid Afrika wordt Kaapstad nog steeds gekenmerkt door de erfenissen van de apartheid. Het ruimtelijke ordeningsbeleid onder het apartheidsbewind en het middenklasse-ideaal van een vrijstaande woning op een eigen stukje grond hebben toe geleid dat de stad enorm uitgedijd is. De sprawl leidt tot grote economische, milieutechnische en maatschappelijke problemen. Is een compacter en dichter bebouwd Kaapstad mogelijk, als remedie tegen de ingesleten patronen van ongelijke en onrechtvaardige ruimtelijke indeling?

Deze uitgave presenteert de prikkelende voorstellen van een internationaal team, bestaande uit theoretici, architecten en stedenbouwkundigen. Zij zetten vraagtekens bij de gangbare ideeën over stedelijke ontwikkeling in Kaapstad en bieden inspirerende alternatieven. De inleidende essays zijn geschreven door Edgar Pieterse, Michelle Provoost en Rashiq Fataar.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Cape Town ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Cape Town.
Cape Town
Cape Town
*

Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Cape Town

Type: Paperback
ISBN: 9789462082274
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Aanbieder:
€ 14,80


Andere populaire boeken van Michelle Provoost
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 7,50
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 180,00
Hugh Maaskant

ISBN: 9789064504976


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 195,00