> > > > > kankervrij

Sheila R. Prinsknight - Kankervrij!?

Het boek Kankervrij!? van de auteur Sheila R. Prinsknight is 2 maal gevonden, 2 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Kankervrij!?" is nieuw te koop vanaf € 18,50 bij Bol.com.

Nieuw (2) vanaf € 18,50 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken


Omschrijving boek
“Als mijn haar weer op mijn hoofd zit, dan kan ik dit kanker-jaar achter me laten. Een week naar Frankrijk om te bezinnen, te verwerken en dan pak ik mijn leven gewoon weer op. Mensen zeggen dat kanker je leven voorgoed verandert? Mooi niet! Ik ben sterk. En ik heb genoeg hulp gehad.” Nog niet eerder heb ik me zó vergist… Dit boek beschrijft mijn onzekerheid over een bult, die op mijn schouder groeit. Hoe ik reageer op het nieuws dat die bult een Ewing-sarcoom is, een zeer agressieve vorm van botkanker. Wat ik heb gedaan, met mijn man en onze vier kleine kinderen, om een jaar vol chemo’s en ziekenhuisopnames zo goed mogelijk te doorstaan. Maar in dit boek kan je vooral lezen hoe ik worstel om mijn leven ná de behandelingen weer vorm te geven. Want: Hoe ga je om met de restklachten? En met de angst voor terugkeer van de kanker, die je ergste vijand is geworden?


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Kankervrij!? ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Kankervrij

Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden
Kankervrij!?

Type: Paperback
ISBN: 9789402145731
Levertijd: 4

Aanbieder:
€ 18,50
Kankervrij!?

Type: Hardcover
ISBN: 9789402154979
Levertijd: 14

Aanbieder:
€ 30,84