> > > > Bastiaan Ragas

Auteur Bastiaan RagasBastiaan Ragas
Over Bastiaan Ragas
Bastiaan Ragas werd op 30 juni 1971 geboren in het plaatsje Lisse. Hij groeide op in een liefdevol gezin met een zakelijk succesvolle vader, lieve moeder en 2 broers.

Heden, in 2017 is Bastiaan een allround entertainer, zanger, schrijver en producent. Hij is getrouwd met Tooske (televisie presentatrice) en heeft vier kinderen. Hij woont met zijn gezin aan de kust in Nederland.

Bastiaan, Bas voor vrienden en familie, prefereerde muziek, vrienden en de natuur boven school. In 1987 nam hij deel aan - en won - een muziekwedstrijd op school. Hij zong live het liedje 'Burning love' van Elvis Presley. Gesteund door deze overwinning formeerde hij zijn eerste band en maakte hij snel zijn school af.

Bastiaan sloot zich aan bij de internationale muziekgroep 'Up With People' en reisde de hele wereld over. Hij kreeg vervolgens een rol aangeboden in de Nederlandse theatergroep 'Jeans' en werd gescout voor de boyband 'Caught in the Act'. De doorbraak van de band volgde na het succesvolle optreden van de band in "Goede Tijden, Slechte Tijden". De video en pakkende melodie van het liedje 'Love is Everywhere' zorgden ervoor dat, in de jaren negentig, niemand meer om Caught in the Act heen kon.

Daarna volgde succes na succes in de rest van de wereld. Het publiek in landen als Oostenrijk, Zwitserland, Oost-Duitsland, Taiwan, Australië, Zuid-Afrika, China en het verre oosten sloot Caught in the Act in het hart. Caught in the Act (ook bekend als CITA) verkocht, tot de band in 1998 stopte, meer dan 12 miljoen singles. In 2016 was er een succesvolle comeback tour en release van het album "Back for Love'. In 2017 zal de band opnieuw op tournee gaan met "The Celebration of Love'tour.

Bastiaan nam drie solo albums op 'zijn eerste solo album 'Tomorrow is looking good' ('You complete me') in 2000. 'Outragas' in 2003 en 'Zin' (Dit is mijn stad') in 2008. Hij schitterde in twee grote musicals, in 2001 in Aida met de hoofdrol Radames en in 2003 in de Drie Musketeers met de hoofdrol d'Artagnan. Hij won de prestigieuze Musical Award 'Beste Hoofdrol' en werd genomineerd voor 'Beste Hoofdrol'. De single 'Alles' uit de Drie Musketeers werd een top 5 hit.

Bastiaan speelde verschillende rollen in films en series. Zo speelde hij hoofdrollen in 'Escort' (Gouden Kalf Best TV Film), 'Sportman van de eeuw', 'De Indiaan', 'Trauma 24-7', 'Bar Gezellig', 'Oranje onder Vuur' en vele andere series en films.

Verder schreef Bastiaan drie boeken; “Maar je krijgt er wel heel veel voor terug”, “Papa is heel even aan de telefoon.” & “Huisje boompje buikje”, waarvan twee bestsellers zijn.

In 2010 richtte Bas zijn eigen theater productiemaatschappij 'De Rode Boksbal' op met als doel 'Theater dat inspireert' te produceren. Hij produceerde sindsdien de succesvolle theaterstukken 'Help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt', “Haantjes”, 'Maar je krijgt er wel heel veel voor terug”, “Alles went behalve een vent”, “De Oase Bar”, 'De Exoot', Joke 50th jubileum show', 'Zij is de Baas' en in 2017 het meezing theaterstuk Oase Bar.

In 2017 is Bastiaan Ragas één van de prominente dancers in de grote Duitse televisieshow 'Let's Dance'.
Bron: www.bastiaanragas.com/nl/biografie/
Bastiaan Ragas heeft een Facebook account! Klik hier om naar Facebook te gaan.
Bastiaan Ragas heeft een resultaten op Youtube! Klik hier om naar Youtube te gaan.

Bastiaan Ragas heeft een Wikipedia pagina! Klik hier om naar Wikipedia te gaan.

Bastiaan Ragas - Wikipedia
Bastiaan Ragas heeft een IMDB profiel! Klik hier om naar IMDB te gaan.

Bastiaan Ragas heeft een eigen website! Klik om naar de website te gaan.

We hebben 4 boeken gevonden van de auteur Bastiaan Ragas


Hieronder vindt u een lijst met alle gevonden boeken van de auteur Bastiaan Ragas.
De meest gevonden boeken zijn Maar Je Krijgt Er Wel Heel Veel Voor Terug, Jezus, Waarom?, Papa Is Heel Even Aan De Telefoon en Huisje, Boompje, Buikje.

Nieuw (1)
€ 14,99
Tweedehands (3)
vanaf € 8,45

Nieuw (1)
€ 20,99

Nieuw (1)
€ 11,95

Nieuw (1)
€ 14,50