> > > > > beroofde-bejaarde-in-oostgaarde-deel-15

Ben De Raaf - Beroofde Bejaarde In Oostgaarde - Deel 15

Het boek Beroofde Bejaarde In Oostgaarde - Deel 15 van de auteur Ben De Raaf is 3 maal gevonden, 0 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Beroofde Bejaarde In Oostgaarde - Deel 15" is tweedehands te koop vanaf € 7,50 bij www.deboekenhoeve.nl.

Tweedehands (3) vanaf € 7,50 bij www.deboekenhoeve.nl Toon 3 tweedehands boeken


De auteur van dit boek
Ben De Raaf


Profiel van Ben De Raaf
Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
www.deboekenhoeve.nl
Ben de Raaf | Beroofde bejaarde in Oostgaarde | jeugd | detective | Roel Westland-serie | deel 15. Nel Jansen, een lieve, oude dame uit de Capelse wijk Oostgaarde, is als eerste de pineut. Op klaarlichte dag wordt ze beroofd van haar portemonnee en breekt daarbij haar heup. Een reeks grove, gewelddadige tasjesroven volgt. Wie is die jongen in een grijs trainingspak en met een zwarte pet die het gemunt heeft op de portemonnees van bejaarden? En wie is de pruikdragende loodgieter die met smoesjes huizen binnendringt en de bewoners besteelt? Twee zaken, twee daders. Roel Westland heeft het er weer druk mee. Dat de jongen in het trainingspak de politie steeds te snel af is, zit hem niet lekker. Ook de brutale diefstallen bij mensen thuis frustreren hem enorm. Hoewel Roel als chef recherche veel moet vergaderen, gaat hij toch nog steeds het liefst op boevenjacht. En die kans krijgt hij, zelfs dicht bij huis. Maar dat avontuur wordt hem bijna fataal... ISBN: 9789059522152 Gebonden - Mes - Vierhouten - 2014 - 190 pag.  Gebruikte hardcover in zeer goede staat (naam voorin).
Prijs
€ 7,50
Bekijk boek
Aanbieder
www.deboekenhoeve.nl
Deel 15. Nel Jansen, een lieve, oude dame uit de Capelse wijk Oostgaarde, is als eerste de pineut. Op klaarlichte dag wordt ze beroofd van haar portemonnee en breekt daarbij haar heup. Een reeks grove, gewelddadige tasjesroven volgt. Wie is die jongen in een grijs trainingspak en met een zwarte pet die het gemunt heeft op de portemonnees van bejaarden? En wie is de pruikdragende loodgieter die met smoesjes huizen binnendringt en de bewoners besteelt? Twee zaken, twee daders. Roel Westland heeft het er weer druk mee. Dat de jongen in het trainingspak de politie steeds te snel af is, zit hem niet lekker. Ook de brutale diefstallen bij mensen thuis frustreren hem enorm. Hoewel Roel als chef recherche veel moet vergaderen, gaat hij toch nog steeds het liefst op boevenjacht. En die kans krijgt hij, zelfs dicht bij huis. Maar dat avontuur wordt hem bijna fataal... ISBN: 9789059522152 Gebonden - Mes - 190 pag. Van dit boek zijn nog “door de auteur gesigneerde exemplaren” beschikbaar!
Prijs
€ 12,95
Bekijk boek
Aanbieder
www.deboekenhoeve.nl
Ben de Raaf | Beroofde bejaarde in Oostgaarde | jeugd | detective | Roel Westland-serie | deel 15. Nel Jansen, een lieve, oude dame uit de Capelse wijk Oostgaarde, is als eerste de pineut. Op klaarlichte dag wordt ze beroofd van haar portemonnee en breekt daarbij haar heup. Een reeks grove, gewelddadige tasjesroven volgt. Wie is die jongen in een grijs trainingspak en met een zwarte pet die het gemunt heeft op de portemonnees van bejaarden? En wie is de pruikdragende loodgieter die met smoesjes huizen binnendringt en de bewoners besteelt? Twee zaken, twee daders. Roel Westland heeft het er weer druk mee. Dat de jongen in het trainingspak de politie steeds te snel af is, zit hem niet lekker. Ook de brutale diefstallen bij mensen thuis frustreren hem enorm. Hoewel Roel als chef recherche veel moet vergaderen, gaat hij toch nog steeds het liefst op boevenjacht. En die kans krijgt hij, zelfs dicht bij huis. Maar dat avontuur wordt hem bijna fataal... ISBN: 9789059522152 Gebonden - Mes - 190 pag.
Prijs
€ 13,45
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Ben De Raaf
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
De Holbewoner

ISBN: 9789059522077


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 8,90
Tweedehands (10)
vanaf € 5,00
Nieuw (0)
Tweedehands (7)
vanaf € 7,45
Nieuw (0)
Tweedehands (6)
vanaf € 12,95