> > > > > 2002-richtlijnen-voor-de-accountantscontrole

M. Karman Ra - 2002 Richtlijnen Voor De Accountantscontrole

Het boek 2002 Richtlijnen Voor De Accountantscontrole van de auteur M. Karman Ra is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "2002 Richtlijnen Voor De Accountantscontrole" is tweedehands te koop vanaf € 21,99 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 21,99 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789075103373
   
Soort boek
Paperback


Met ingang van de editie 2000 van de Richtlijnen voor de Accountantscontrole is er om redenen van overzichtelijkheid voor gekozen om de Voorbeeldteksten van brieven en accountantsrapportages in dit aparte boek op te nemen. Sectie I van dit boek bevat de voorbeeldbrieven, Sectie II de voorbeelden van accountantsrapportages. <br /><br />De gebruikers van de Richtlijnen beschikken hiermee voor een groot aantal praktijkgevallen over standaardbewoordingen. Waar mogelijk zijn bij de Voorbeeldteksten verwijzingen opgenomen naar paragrafen van de Richtlijnen, waarin de specifieke situatie wordt beschreven. Tevens wordt vanuit de Richtlijnen terugverwezen naar de Voorbeeldteksten.<br /><br />Van een groot aantal Voorbeeldteksten is een Engelse vertaling opgenomen. Verder is van de zeer gebruikelijke verklaringsteksten ook een Duitse en Franse vertaling opgenomen. Het gebruik van de Voorbeeldteksten brieven en accountantsrapportages wordt om redenen van uniformiteit en duidelijkheid ten sterkste aanbevolen.
Prijs
€ 21,99
Bekijk boek