ISBN: 9789061129912
Bekijk boek
Het boek Het Complete Grillboek van de auteur Raichlen is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Het Complete Grillboek" is tweedehands te koop vanaf € 12,25 bij Bol.com.
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789061129042
Soort boek
Paperback STEVEN RAICHLEN<br />HET COMPLETE GRILLBOEK<br />Het complete en volledig fullcolour ge ustreerde boek over de kunst van het binnenshuis grillen<br />Het complete grillboek is h ultieme boekop het gebied van grillen. Of je nu thuis een contactgrill, een grillplaat, een rookoven of een rotisserie hebt, Het complete grillboek laat zien dat er veel meer mogelijk is dan het grillen van alleen een simpele biefstuk. Wat te denken van gegrilde perziken met een bourbon-caramelsaus? Of artisjokken aan het spit? Of saltimbocca? Of 'gewoon' een goed gegrilde zalmmoot?<br />meer dan 250 fullcolour foto's<br />technieken voor iedere soort grill<br />bijna 300 recepten<br />handige tips voor zowel de beginnende als de gevorderde griller<br />Auteur Steven Raichlen, topkok en barbecuegoeroe, presenteert zijn favoriete recepten, technieken en tips. Voorgerechten, vlees, vis, desserts, maar ook hamburgers en broodjes; Raichlen introduceert je in de wereld van het grillen en laat zien dat alles mogelijk is!
|
Prijs
€ 12,25 |
Bekijk boek |
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789061128441
Soort boek
Hardcover STEVEN RAICHLEN<br />HET COMPLETE GRILLBOEK<br />Het complete en volledig fullcolour ge ustreerde boek over de kunst van het binnenshuis grillen<br />Het complete grillboek is h ultieme boek op het gebied van grillen. Of je nu thuis een contactgrill, een grillplaat, een rookoven of een rotisserie hebt, Het complete grillboek laat zien dat er veel meer mogelijk is dan het grillen van alleen een simpele biefstuk. Wat te denken van gegrilde perziken met een bourbon-caramelsaus? Of artisjokken aan het spit? Of saltimbocca? Of 'gewoon' een goed gegrilde zalmmoot?<br />meer dan 250 fullcolour foto's<br />technieken voor iedere soort grill<br />bijna 300 recepten<br />handige tips voor zowel de beginnende als de gevorderde griller<br />Auteur Steven Raichlen, topkok en barbecuegoeroe, presenteert zijn favoriete recepten, technieken en tips. Voorgerechten, vlees, vis, desserts, maar ook hamburgers en broodjes; Raichlen introduceert je in de wereld van het grillen en laat zien dat alles mogelijk is!
|
Prijs
€ 27,50 |
Bekijk boek |