> > > > > begraaf-me-niet-als-ik-nog-leef

Rienk Ratsma - Begraaf Me Niet Als Ik Nog Leef

Het boek Begraaf Me Niet Als Ik Nog Leef van de auteur Rienk Ratsma is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Begraaf Me Niet Als Ik Nog Leef" is tweedehands te koop vanaf € 15,00 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 15,00 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789025104696
   
Soort boek
Hardcover


Genezing bij kanker is mogelijk, maar wordt moeilijk geaccepteerd door de patient en zijn omgeving.<br />Dat kanker geen eindstation hoeft te zijn, blijkt uit het vehaal van Rink Ratsma; een man die leed aan kanker en zijn ziekte overleefde. Zijn relaas bevat alle elementen van ziek zijn en beter worden: angst, hoop, wanhoop, teleurstelling, woede, opluchting.<br />Bijgestaan door zijn vrouw werd hij niet alleen beter, maar leerde hij ook zijn genezing te aanvaarden.<br />Het schirjven van dit boek is een belangrijke stap gweest in het proces van beter worden. Er blijkt uit dat er op het beter worden een bijna even groot taboe rust als op het lijden aan kanker.
Prijs
€ 15,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Rienk Ratsma
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 15,99
Tweedehands (0)
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 13,00
Dag Mens

ISBN: 9789067140201


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 45,05