> > > > > supervrienden-verhalen-uit-het-elzeneikenbos

Fiona Rempt - Supervrienden - Verhalen Uit Het Elzen-eikenbos

Het boek Supervrienden - Verhalen Uit Het Elzen-eikenbos van de auteur Fiona Rempt is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Supervrienden - Verhalen Uit Het Elzen-eikenbos" is tweedehands te koop vanaf € 15,80 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 15,80 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken


De auteur van dit boek
Fiona Rempt


Profiel van Fiona Rempt
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789000342747
   
Soort boek
Paperback


Fantastische Supervrienden in een nieuw jasje<br /><br /><br /><br />De bomen staan in de vorm van een halve maan en vanaf de kleine vijver kun je zo de bloemenheuvel beklimmen. Koppeltjeduikelend rol je weer naar beneden. En wie niet kan koppeltjeduikelen, rent gewoon, kruipt, graaft of vliegt. Net als de Supervrienden. Bever, Eend, Kikker, Mier, Slak, Eekhoorn en Mol wonen op deze bijzondere plek in het Elzen-Eikenbos. Samen, als een echte familie. Als buren en als beste vrienden. <br />In vijftien losse voorleesverhalen beleven de Supervrienden allerlei kleine avonturen. Ze zijn dol op feestjes, grappen maken en elkaar voor de gek houden. Soms maken ze ruzie, dagen ze elkaar uit of hebben ze verdriet. Wat ze ook doen, ze doen het samen.<br />
Prijs
€ 15,80
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789047513131
   
Soort boek
Hardcover


De bomen staan in de vorm van een halve maan en vanaf de kleine vijver kun je zo de bloemenheuvel beklimmen. Koppeltjeduikelend rol je weer naar beneden. En wie niet kan koppeltjeduikelen, rent gewoon, kruipt, graaft of vliegt. Net als de Supervrienden. Bever, Eend, Kikker, Mier, Slak, Eekhoorn en Mol wonen op deze bijzondere plek in het Elzen-Eikenbos. Samen, als een echte familie. Als buren en als beste vrienden. In vijftien losse voorleesverhalen beleven de Supervrienden allerlei kleine avonturen. Ze zijn dol op feestjes, grappen en elkaar voor de gek houden. Soms maken ze ruzie, dagen ze elkaar uit of hebben ze verdriet. Wat ze ook doen, ze doen het samen.
Prijs
€ 19,98
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Fiona Rempt
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (2)
vanaf € 8,99
Tweedehands (0)
Omgeruild

ISBN: 9789000319435


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 15,99
Tweedehands (1)
€ 17,25
Nieuw (2)
vanaf € 12,95
Tweedehands (0)