> > > > > improving-the-thermal-processing-of-foods

D. Richardson - Improving The Thermal Processing Of Foods

Het boek Improving The Thermal Processing Of Foods van de auteur D. Richardson is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Improving The Thermal Processing Of Foods" is nieuw te koop vanaf € 263,35 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 263,35 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Improving The Thermal Processing Of Foods

Type: Hardcover
ISBN: 9781855737303
Levertijd: 20

Aanbieder:
€ 263,35


Andere populaire boeken van D. Richardson
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (6)
vanaf € 10,50
Tweedehands (0)
Nieuw (5)
vanaf € 14,99
Tweedehands (0)
Nieuw (3)
vanaf € 28,99
Tweedehands (0)