|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
Sauzen hebben in de keuken altijd een belangrijke rol gespeeld. Ze verhogen de smaak van vele gerechten, zorgen voor smaaknuances en brengen gerechten tot nieuwe hoogten. Michel Roux wordt als de meester gezien op het gebied van sauzen. Zijn originele boek Sauzen, dat ruim tien jaar geleden verscheen, wordt als een klassiek werk beschouwd. <br /><br />In deze herziene, handzame editie kijkt Michel met een frisse blik naar zijn recepten. Hij geeft klassiekers uit zijn oorspronkelijke boek een moderne draai en zorgt voor een reeks verrukkelijke nieuwe recepten, die gemakkelijk te maken en speciaal ontworpen zijn om bij de moderne frissere en lichtere gerechten te passen.<br /><br />Deze schitterende collectie omvat meer dan 200 creatieve recepten die bij alle soorten gerechten passen - licht en verfijnd, simpel en complex, zoet en hartig. De technieken zijn duidelijk beschreven en door het hele boek van duidelijke foto's voorzien. <br /><br />Sauzen wordt met zijn frisse, moderne benadering en prachtige fotografie beslist een nieuwe klassieker.<br /><br /><br />Michel Roux heeft 24 jaar lang drie Michelinsterren behouden voor The Waterside Inn, zijn befaamde restaurant in Bray waar nu zijn zoon Alain de scepter zwaait. Hij begon zijn bijzonder succesvolle carri?re door samen met zijn broer Albert hun eerste restaurant Le Gavroche in Londen te openen. Michel Roux kreeg talloze andere culinaire onderscheidingen en ontving in 2002 de OBE (Order of the British Empire) en werd in 2004 Chevalier de la L?gion d'Honneur. <br />Hij verschijnt regelmatig op tv en schreef verschillende succesvolle boeken, waaronder Het Ei (2005) en Taarten, soezen, pasteien in 2008. Dit laatste werd bekroond met een Andr? Simon Award (2008). Zijn originele boek Sauzen (1996) won de Glenfiddich Visual Award en er werden meer dan 300.000 exemplaren verkocht.<br />
|
Prijs
€ 47,50
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
Sauzen<br />Zoet & hartig<br />Michel Roux<br />Het nieuwe standaardwerk met ruim 200 recepten<br />- Gelauwerde chef Michel Roux wordt gezien als een van de meesters op het gebied van sauzen<br />- Dit boek is een moderne herwerking van Roux' bekroonde standaardwerk van tien jaar terug (ruim 300.000 ex. verkocht)<br />- Met meer dan 200 creatieve en uiteenlopende recepten die bij alle soorten gerechten passen <br />- Duidelijk beschreven technieken en vele instructieve foto's<br />'Ik heb koken, met al zijn verschillende disciplines, altijd vergeleken met een geweldige, honderd jaar oude boom. Machtig, vol leven en zich in alle richtingen uitstrekkend, waarbij het sap uit de stam voeding biedt aan al zijn takken. Als een van de vele wortels van de boom, helemaal bovenaan - of eigenlijk onderaan - bij de allerbelangrijkste, zul je ongetwijfeld sauzen vinden.' <br />Michel Roux<br />Michel Roux behaalde drie Michelinsterren en ontving vele onderscheidingen. Hij verschijnt regelmatig op de tv en schreef verschillende succesvolle boeken, waaronder het Ei en Taarten, soezen, pasteien. <br />
|
Prijs
€ 54,00
|
Bekijk boek
|