> > > > > delicatessen-kookboek

Rossoo - Delicatessenkookboek

Het boek Delicatessenkookboek van de auteur Rossoo is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Delicatessenkookboek" is tweedehands te koop vanaf € 14,50 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 14,50 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789027467515
   
Soort boek
Paperback


Verfrissend: zo werden de gerechten van Julee Rosso en Sheila Lukins genoemd toen zij zich in het hartje van New York als traiteur vestigden. In een mum van tijd was The Silver Palate h?t adres voor goed en lekker eten. Zij werken met eenvoudige ingredi?nten, maar wel van de allerbeste kwaliteit. Hun bereidingswijze en ook hun presentatie van de gerechten vindt men terug in fantasievolle menu's, in originele serveer- en garneertips en in speciale traiteurnoties. "Wij koken elke dag vers en proberen klare, volle aroma's te cre?ren. We mikken op gerechten die zowel heerlijk ogen als heerlijk smaken. Of het nu de huiselijke pot of klassieke gerechten betreft, ze moeten iets hebben van gezellig-samen-eten en zich onderscheiden door een persoonlijke toets in kleur, smaak en presentatie. Ons voedingspatroon is net zo rijkgeschakeerd als ons land: een mengelmoes van tradities". En zo komt er uit New York een verrassend boek boordevol uitstekende recepten op elk gebied - een kwaliteitsboek voo
Prijs
€ 14,50
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789027405289
   
Soort boek
Paperback


Verfrissend: zo werden de gerechten van Julee Rosso en Sheila Lukins genoemd toen zij zich in het hartje van New York als traiteur vestigden. In een mum van tijd was The Silver Palate h?t adres voor goed en lekker eten. Zij werken met eenvoudige ingredi?nten, maar wel van de allerbeste kwaliteit. Hun bereidingswijze en ook hun presentatie van de gerechten vindt men terug in fantasievolle menu's, in originele serveer- en garneertips en in speciale traiteurnoties. "Wij koken elke dag vers en proberen klare, volle aroma's te cre?ren. We mikken op gerechten die zowel heerlijk ogen als heerlijk smaken. Of het nu de huiselijke pot of klassieke gerechten betreft, ze moeten iets hebben van gezellig-samen-eten en zich onderscheiden door een persoonlijke toets in kleur, smaak en presentatie. Ons voedingspatroon is net zo rijkgeschakeerd als ons land: een mengelmoes van tradities". En zo komt er uit New York een verrassend boek boordevol uitstekende recepten op elk gebied - een kwaliteitsboek voo
Prijs
€ 46,00
Bekijk boek