> > > > > inleiding-tot-de-levensmiddelenchemie

D. Ruiter - Inleiding Tot De Levensmiddelenchemie

Het boek Inleiding Tot De Levensmiddelenchemie van de auteur D. Ruiter is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Inleiding Tot De Levensmiddelenchemie" is nieuw te koop vanaf € 94,95 bij Bol.com. "Inleiding Tot De Levensmiddelenchemie" is tweedehands te koop vanaf € 22,75 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 94,95 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 22,75 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Inleiding Tot De Levensmiddelenchemie

Type: Paperback
ISBN: 9789036812351
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 94,95
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789035225138
   
Soort boek
Paperback


Wat is limonine en hoe ziet de structuur van limonine eruit? Wat zijn melaninen? Welke ziekte kan worden genezen door toediening van nicotinezuur? In welke hoeveelheid is mangaan giftig voor de mens? Op al deze vragen geeft Inleiding tot de levensmiddelenchemie antwoord.<br />Bovendien bevat het boek een scala van afbeeldingen, waardoor zelfs de meest ingewikkelde structuren inzichtelijk worden. Het boek is bedoeld voor eenieder die geïnteresseerd is in de samenstelling en het 'gedrag' van levensmiddelen en die enige chemische kennis bezit op dit terrein. Inleiding tot de levensmiddelenchemie kan tevens als handboek worden gebruikt, bijvoorbeeld als informatiebron voor bestanddelen van levensmiddelen en de functies die ze vervullen.<br />Kortom, dit boek is een aanwinst voor iedereen die al dan niet beroepsmatig te maken heeft met voeding en/of voedingsmiddelen: voedingsdeskundigen, diëtisten, stafmedewerkers in de voedingsmiddelenindustrie en in laboratoria, overheidspersoneel, studenten levensmiddelenchemie, leraren chemie of biologie in het vwo en hbo, enzovoort.<br />Dr. A. Ruiter studeerde scheikunde en was vanaf 1960 werkzaam bij de toenmalige voedingsorganisatie TNO. Hij promoveerde in 1969. Ruiter was als hoogleraar levensmiddelenchemie verbonden aan de Universiteit van Utrecht van 1980 tot 1996.<br />Voor Nederland was hij ruim tien jaar afgevaardigde voor de Division of Food Chemistry van de Federation of European Chemical Societies.<br />Tegenwoordig is Ruiter adviseur op het gebied van de levensmiddelenchemie en schrijft hij hierover. Er zijn inmiddels al vele publicaties van zijn hand verschenen.
Prijs
€ 22,75
Bekijk boek


Andere populaire boeken van D. Ruiter
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Middle Manager

ISBN: 9789014032177


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 19,50
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 12,50
Terra Cultura

ISBN: 9789072216106


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 50,50