> > > > > aan-vader

P. Van Ruitenburg - Aan Vader

Het boek Aan Vader van de auteur P. Van Ruitenburg is 3 maal gevonden, 0 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Aan Vader" is tweedehands te koop vanaf € 5,00 bij www.deboekenhoeve.nl.

Tweedehands (3) vanaf € 5,00 bij www.deboekenhoeve.nl Toon 3 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
www.deboekenhoeve.nl
P. van Ruitenburg | overdenkingen | bijbeluitleg. In korte hoofdstukjes gaat ds. Van Ruitenburg in op het vaderschap, op basis van Gods Woord en zijn eigen ervaring. Vaders onderschatten zichzelf vaak en denken dat moeders veel makkelijker een goede band met hun kinderen kunnen kweken. Dat is echter zeer de vraag. In ieder geval is de invloed van vaders op hun gezin heel groot. Kinderen hebben hun vader hard nodig, en met Gods hulp mogen vaders hun gezin tot wezenlijke steun zijn. Zo lezen we het in Gods eigen Woord. Een mooi geschenk voor vaderdag! ISBN: 9789033121876 Gebonden - Den Hertog - Houten - 2009 - 71 pag. Gebruikte hardcover in zeer goede staat.
Prijs
€ 5,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789033121876
   
Soort boek
Hardcover


In korte hoofdstukjes gaat ds. Van Ruitenburg in op het vaderschap, op basis van Gods Woord en zijn eigen ervaring.<br /><br />Vaders onderschatten zichzelf vaak en denken dat moeders veel makkelijker een goede band met hun kinderen kunnen kweken. Dat is echter zeer de vraag. In ieder geval is de invloed van vaders op hun gezin heel groot. Kinderen hebben hun vader hard nodig, en met Gods hulp mogen vaders hun gezin tot wezenlijke steun zijn. Zo lezen we het in Gods eigen Woord.<br /><br />Een mooi geschenk voor vaderdag.<br /><br />P. van Ruitenburg studeerde theologie aan de Rijksuniversiteit Utrecht met hoofdvak Oude Testament en Hebreeuws en bijvakken uitlegkunde en didactiek. Daarna werd hij docent aan 'De Driestar'. Na lessen gevolgd te hebben aan de Theologische School te Rotterdam werd hij achtereenvolgens predikant in de Gereformeerde Gemeenten te Meliskerke en Dordrecht. Sinds 1996 is hij verbonden aan de Netherlands Reformed Congregation van Chilliwack BC, Canada.<br /><br />
Prijs
€ 9,95
Bekijk boek
Aanbieder
www.deboekenhoeve.nl
P. van Ruitenburg | overdenkingen | bijbeluitleg. In korte hoofdstukjes gaat ds. Van Ruitenburg in op het vaderschap, op basis van Gods Woord en zijn eigen ervaring. Vaders onderschatten zichzelf vaak en denken dat moeders veel makkelijker een goede band met hun kinderen kunnen kweken. Dat is echter zeer de vraag. In ieder geval is de invloed van vaders op hun gezin heel groot. Kinderen hebben hun vader hard nodig, en met Gods hulp mogen vaders hun gezin tot wezenlijke steun zijn. Zo lezen we het in Gods eigen Woord. Een mooi geschenk voor vaderdag! Verschenen in deze serie: Een hele verandering Dieper buigen Ongetwijfeld Heilig willen leven Aan vader Aan moeder Een goede ruil Een mooie leeftijd Onze trouwdag Vroeg zoeken Even praten ISBN: 9789033121876 Gebonden - Den Hertog - 71 pag.
Prijs
€ 11,90
Bekijk boek


Andere populaire boeken van P. Van Ruitenburg
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Naar De Hemel

ISBN: 9789033119712


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (5)
vanaf € 5,00
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 10,00
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 4,00