> > > > Astrid Schutte

Auteur Astrid SchutteAstrid Schutte
Over Astrid Schutte
Ik ben journalist en heb me sinds 2004 gespecialiseerd in storytelling. We leven in een ingewikkelde wereld en vinden het soms moeilijk het perspectief van de ander te zien. De vaagtaal die we vaak gebruiken, als managers, professional of deskundige, roept blokkades op. Het wantrouwen en onbegrip dat daarvan het gevolg is, belemmert dat we de beslissingen nemen die voor ons allemaal het beste zijn. Het is mijn missie blokkades in de communicatie te helpen wegnemen, zodat mensen elkaar beter begrijpen. Ik doe mijn werk vooral via helder geschreven teksten, het begeleiden van projecten waarin het verhaal helder moet worden en trainingen.

Om me te bekwamen in coachen heb ik onder meer een 2-jarige training voor Coaching & Leiderschap gevolgd bij Plata, en een 1-jarige trainersopleiding bij Phoenix en een facilitator-training voor van Cognitive Edge.

Omdat ik veel houd van schrijven heb ik twee 1-jarige roman-cursussen gevolgd (Schrijversvakschool en Arbeiderspers) en een 1-jarige basisopleiding Scripts Schrijven (Scriptschool).

In Nederland ben ik één van de pioniers in Nederland op het gebied van storytelling in organisaties. Twee boeken schreef ik over storytelling (‘Corporate Stories’, Kluwer 2007/Adformatie 2013 en ‘Echte leiders hebben een goed verhaal’, Haystack 2012).

Ik won in 2010 een prijs voor het beste managementartikel van 2010 en voor de beste speech van 2015.
Bron: https://storyventures.wordpress.com/astrid-schutte/
Astrid Schutte heeft een Facebook account! Klik hier om naar Facebook te gaan.
Astrid Schutte heeft een LinkedIn pagina! Klik hier om naar LinkedIn te gaan.

Astrid Schutte heeft een eigen website! Klik om naar de website te gaan.

We hebben 3 boeken gevonden van de auteur Astrid Schutte


Hieronder vindt u een lijst met alle gevonden boeken van de auteur Astrid Schutte.
De meest gevonden boeken zijn Echte Leiders Hebben Een Goed Verhaal, De Gelukkige School en De Laatste Heer.

Tweedehands (1)
€ 15,95

Tweedehands (1)
€ 36,50

Nieuw (1)
€ 23,99