> > > > Peter Schoenmaker

Auteur Peter SchoenmakerPeter Schoenmaker
Over Peter Schoenmaker
Hoe word je hotelier? Ik mijn geval pas laat. Ik heb eerst koekjes verkocht bij Verkade, op de IT afdeling van Meulenhoff gezeten en meubelen ontworpen. Daarna ben ik in de wondere wereld van de reclame terecht gekomen. Tot ik werd uitgekocht en we besloten dat het tijd werd dat onze zoon en dochter het ouderlijk huis zouden verlaten (ze waren 25plussers). Wij zagen het al voor ons: (niet erg origineel) een huisje in het buitenland en een flat in Nederland.

Dus Janneke, mijn vrouw, kocht een heel grachtenpand in Haarlem. Lijkt niet logisch, maar als je mijn boek leest zul je het beter begrijpen. Dat pand had drie etages. Bovenin kwam het kroost. Wij op één hoog en de begane grond hadden we over. Dat kun je lang verhuren, kort verhuren of heel kort verhuren. Doe je dat laatste dan heb je een hotel. Om het taxi chauffeurs makkelijk te maken noemden we het Spaarne 8, wat ook het adres was.

De inrichting, door Janneke Muileboom, was zo mooi dat we reportages (zoals deze) kregen in ruim 250 magazines over de hele wereld, tot de New York Times aan toe. Dus liep het zo goed dat ik er dagwerk aan had en het buitenland nog jaren moest wachten. Nou ja, tot mevrouw S. het weer op haar heupen kreeg.

Tenslotte: zoon Wessel is bankier (maar een hele eerlijke) in Amsterdam en dochter Fransje weet alles op het gebied van strategie en digitale media en verhuist nog vaker dan haar moeder. Nu woont ze in Berlijn. Max, de hond, leeft nog steeds maar is gestopt met roken.
Bron: http://www.peterschoenmaker.nl/schrijver.html
Peter Schoenmaker heeft een Facebook account! Klik hier om naar Facebook te gaan.
Peter Schoenmaker heeft een eigen website! Klik om naar de website te gaan.

We hebben 2 boeken gevonden van de auteur Peter Schoenmaker


Hieronder vindt u een lijst met alle gevonden boeken van de auteur Peter Schoenmaker.
De meest gevonden boeken zijn De Hotelier Maakt Weer Wat Mee en Je Maakt Wat Mee Als Hotelier.

Nieuw (1)
€ 14,95
Tweedehands (3)
vanaf € 11,00

Nieuw (1)
€ 14,95