> > > > > phenolic-substances-in-grapes-and-wines-and-their-significance

Singleton, V.L. And P. Esau. - Phenolic Substances In Grapes And Wines, And Their Significance.

Het boek Phenolic Substances In Grapes And Wines, And Their Significance. van de auteur Singleton, V.L. And P. Esau. is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Phenolic Substances In Grapes And Wines, And Their Significance." is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com.

Tweedehands (1) vanaf bij antiqbook.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
New York: Academic Press, 1969. 23 cm. original cloth. viii,282 pp. ills. references. index. Advances in food research. -(library label on first endpaper, library stamp on title, cellotape stains on endpapers, otherwise (very) good). Weight/gewicht: 900 gr.
Prijs
Bekijk boek