> > > > > 2012-een-nieuwe-toekomst

Ronald C. Slye - 2012 Een Nieuwe Toekomst?

Het boek 2012 Een Nieuwe Toekomst? van de auteur Ronald C. Slye is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "2012 Een Nieuwe Toekomst?" is tweedehands te koop vanaf € 9,40 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 9,40 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789085530282
   
Soort boek
Paperback


Op het eerste gezicht lijken de inzichten van een volk dat aan mensenoffers deed ons weinig te kunnen leren over hoe we nu en in de toekomst meer zingeving in ons bestaan kunnen brengen. Toch bezaten de Maya's een beter begrip van de realiteit van het leven dan wij binnen de beperkingen van onze westerse wereld.<br /><br />Dit boek gaat over een bezorgd volk. Bezorgd dat onze aarde wordt bedreigd door een catastrofe die de menselijke beschaving geheel of gedeeltelijk kan wegvagen. Op grond van hun profetieën kwamen de Maya's tot de conclusie dat dit het scenario is waarmee zij - en wij - kunnen worden geconfronteerd.<br /><br />De Mayaprofetieën zijn zeer oud en hebben hun wortels in veel vroegere beschavingen. Met mathematische precisie verfijnden de Maya's ze tot een hoog niveau en hun betekenis voor de huidige mensheid vormt het onderwerp van dit boek.<br />De meditaties, visualisaties en oefeningen zijn bedoeld om de lezer in contact te brengen met de kennis van de Maya's, die nauw is verbonden met de overkoepelende patronen van al het leven.<br /><br />De moderne wereld heeft ons beroofd van onze rechtmatige erfenis: het besef van de eenheid van de schepping en van onze onontbeerlijke band met de natuur. Er zijn echter manieren om te herwinnen wat we hebben verloren.
Prijs
€ 9,40
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Ronald C. Slye
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
The Kenyan Tjrc

ISBN: 9781108422031


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 35,99
Tweedehands (0)