> > > > > basisoefeningen-bewegingstherapie

R. Sonneveld - Basisoefeningen Bewegingstherapie

Het boek Basisoefeningen Bewegingstherapie van de auteur R. Sonneveld is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Basisoefeningen Bewegingstherapie" is nieuw te koop vanaf € 70,95 bij Bol.com. "Basisoefeningen Bewegingstherapie" is tweedehands te koop vanaf € 29,10 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 70,95 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 29,10 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Basisoefeningen Bewegingstherapie

Type: Paperback
ISBN: 9789036818148
Levertijd: 2

Aanbieder:
€ 70,95
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789035222113
   
Soort boek
Paperback


Basisoefeningen bewegingstherapie bevat een nagenoeg compleet overzicht met ruim 350 oefeningen die de basis vormen voor de fysio- en bewegingstherapie. Bij iedere oefening staan een of twee tekeningen die de tekst verduidelijken. In de tekst zijn vaktermen vermeden om uw vakkundige kennis te vertalen naar de patiënt. Zíj behoren immers uiteindelijk de oefeningen uit te voeren. Een klantvriendelijke taal helpt daarbij.<br />De oefeningen zijn gerangschikt naar anatomische lokalisaties. Per lokalisatie is er onderscheid gemaakt tussen mobilisering en spierfunctieverbetering.<br />Dit handzame naslag- en verzamelwerk is bedoeld voor studerenden en praktiserenden in de fysio- en bewegingstherapie. De oefeningen zijn ook in de sport en fitness bruikbaar.
Prijs
€ 29,10
Bekijk boek


Andere populaire boeken van R. Sonneveld
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 29,05
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 34,40
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 12,95