> > > > > compleet-handboek-inmaken-en-bewaren

Anna Spreng - Compleet Handboek Inmaken En Bewaren

Het boek Compleet Handboek Inmaken En Bewaren van de auteur Anna Spreng is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Compleet Handboek Inmaken En Bewaren" is nieuw te koop vanaf € 69,95 bij Bol.com. "Compleet Handboek Inmaken En Bewaren" is tweedehands te koop vanaf € 55,85 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 69,95 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 55,85 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Compleet Handboek Inmaken En Bewaren

Type: Hardcover
ISBN: 9789044711936
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 69,95
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789044731040
   
Soort boek
Hardcover


De smaak van zongerijpte producten uit de volle grond is niet te overtreffen. Om gedurende het hele jaar van die natuurlijke smaak te kunnen genieten, kunt u verse groenten, vruchten en kruiden op verschillende manieren inmaken. In dit boek worden tal van inmaakmethoden, zoals kokend vullen, steriliseren, melkzuurgisting, drogen en diepvriezen stap voor stap uitgelegd. Bovendien krijgt u een heleboel heerlijke inmaakrecepten, zodat u een grote oogst uit uw eigen tuin of een goede seizoensaanbieding uit de winkel lange tijd kunt bewaren. - Vul uw voorraadkast met de heerlijkste zoetigheden, zoals jam, gelei, sappen en siroop, maar ook huisgemaakte tomatenpuree of zoetzure chutneys. - Leg uw verse augurken en champignons in in azijn en maak uw eigen zuurkool en mixed pickles door melkzuurgisting. - Droog uw vruchten en groenten om de smaak te bewaren, en gebruik de lekkerste kruiden om olie, azijn en zout te aromatiseren.
Prijs
€ 55,85
Bekijk boek