> > > > > gastrofysica

Charles F. Spence - Gastrofysica

Het boek Gastrofysica van de auteur Charles F. Spence is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Gastrofysica" is tweedehands te koop vanaf € 32,50 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 32,50 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789044635423
   
Soort boek
Paperback


Waarom bijvoorbeeld consumeren we 35 procent meer voedsel wanneer we met iemand anders eten, en zelfs 75 procent meer wanneer we met drie anderen eten? Hoe is het te verklaren dat liefhebbers van koffie er bij fel licht meer van drinken? Waarom is 27 procent van alle drankjes die in een vliegtuig besteld worden tomatensap? Waarom smaken chips beter als ze knapperig zijn? En hoe is te verklaren dat eten zouter smaakt op een blauw bord en warme chocolademelk lekkerder in een oranje mok?<br />Deze vragen, en nog veel meer, komen aan bod in Charles Spence' populaire en toegankelijke boek Gastrofysica. Een revolutionair boek dat de potentie heeft onze manier van eten fundamenteel te veranderen, en tegelijk een likkebaardende pageturner.<br /><br />Charles Spence is professor aan de Universiteit van Oxford. Hij publiceert in onder meer Time, The Wall Street Journal, The New Yorker, The Washington Post, Forbes en The Atlantic.<br /><br />Over Gastrofysica:<br /><br />'Spence leert mensen met meerdere zintuigen van hun eten te genieten.' THE NEW YORKER<br /><br />'Niet veel mensen zijn er klaar voor het belang van de zintuigen onder ogen te zien zoals Charles Spence.' FERRAN ADRI?, EL BULLI RESTAURANT, SPANJE<br /><br />'De wetenschapper die de manier waarop we eten verandert.' THE GUARDIAN<br /><br />'Een fascinerende visie op de wetenschap achter voedsel en hoe onze perceptie wordt gevormd door al onze zintuigen, niet alleen door smaak.' THE TIMES<br />
Prijs
€ 32,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Charles F. Spence
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 10,99
Tweedehands (0)
Gastrophysics

ISBN: 9780241977743


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 12,80
Tweedehands (0)
Sensehacking

ISBN: 9780241361153


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 13,24
Tweedehands (0)