> > > > > back-to-nature

Eva Spigt - Back To Nature

Het boek Back To Nature van de auteur Eva Spigt is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Back To Nature" is nieuw te koop vanaf € 22,99 bij Bol.com. "Back To Nature" is tweedehands te koop vanaf € 20,99 bij www.deboekerijzutphen.nl.

Nieuw (1) vanaf € 22,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 20,99 bij www.deboekerijzutphen.nl Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Back To Nature ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Back To Nature
Back To Nature

Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Back To Nature

Type: Hardcover
ISBN: 9789000376445
Levertijd: 3

Aanbieder:
€ 22,99
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
www.deboekerijzutphen.nl
BeschrijvingWandelen in Nederland – terug naar de natuur!In Back to nature nemen Eva en Nicola je mee op avontuur in de Nederlandse natuur. Waarom? Omdat wandelen in Nederland niet alleen verschrikkelijk mooi is, maar ook heel goed voor je. In dit boek hebben ze voor jou de mooiste wandelingen op een rij gezet, met bijbehorende activiteiten en een stukje persoonlijke ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan het plukken van je eigen rucola of duindoornbessen en voor de diehards: winterkamperen of een duik in de koude zee! Weg van je scherm en terug naar de natuur.In 2019 kreeg Eva Spigt onverklaarbare gezondheidsklachten en liep ze helemaal vast. Om een beetje te ontspannen begon ze samen met haar vriendin en hardcorewandelaar Nicola Dow, lange wandelingen door Nederland te maken. De natuur heeft van kleins af aan een belangrijke rol gespeeld in het leven van Nicola. Urenlang wandelen door bos en duinen is voor haar een manier om te vertragen, te verstillen en zich te laten verwonderen. Eva knapte onwijs op van deze wekelijkse wandelingen en zo ontstond ook het idee om samen het platform Backtonaturehikes te starten.Inmiddels organiseren Eva en Nicola goedbezochte wandelingen, retreats en events om mensen op een laagdrempelige manier weer terug naar de natuur te brengen.Nicola Dow werd op haar veertiende ernstig ziek door de ziekte van Crohn. Door haar levensstijl compleet om te gooien, te focussen op gezonde voeding, balans in body & mind, heeft ze de ziekte van Crohn op een natuurlijke manier overwonnen. In het dagelijks leven is Nicola een internationaal model en afgestudeerd natuurgeneeskundige. Ze gelooft sterk in de verbinding tussen lichaam en geest. Ze wil mensen enthousiasmeren om het prachtige Nederlandse landschap te ontdekken én bewust te worden van de invloedrijke kracht van de natuur op lichaam en geest.Eva Spigt reisde de hele wereld rond maar bij terugkomst in Nederland werd ze (onverklaarbaar) ziek. Wandelen in de natuur hielp haar er weer bovenop. Met een achtergrond in pr, copywriting, sport en evenementen, kwam al snel het idee om met andere mensen te gaan wandelen. Door haar leeftijdsgenoten wordt wandelen vaak als suf gezien. Haar missie is dan ook om wandelen weer hip te maken.ProductspecificatiesISBN9789000376445HoofdtitelBack to NatureOndertitel Avontuurlijk wandelen in Nederland, terug naar je eigen natuurAuteur Eva Spigt & Nicola DowVerschijningsvorm HardbackVerschijningsdatum 25-05-2021Uitgeverij Unieboek | Het SpectrumAantal pagina's 224Gewicht 802 gramFormaat 237 x 186 x 26
Prijs
€ 20,99
Bekijk boek