ISBN: 9789061558941
Bekijk boek
Het boek Hygiene Voor Management van de auteur C. Sprenger is 3 maal gevonden, 0 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Hygiene Voor Management" is tweedehands te koop vanaf € 14,90 bij Bol.com.
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789055742769
Soort boek
Paperback "Dit boek is een herziene bewerking van de Engelse uitgave ""Hygiene for management"". Het geeft in samenhangende vorm alle informatie die nodig is om in bedrijven en instellingen een beleid te kunnen vormen op het gebied van de voedselhygiëne. Dit betekent dat zowel de microbiologische aspecten als de wetgeving aan de orde komen. De inhoud richt zich zowel op de grote produktiebedrijven als op het midden- en kleinbedrijf, zoals de snackbar. Voor de manager bij deze bedrijven is het bewaken en controleren van de hygiëne een van de belangrijkste taken. Soms is het uitvoeren van controles en het nemen van steekproeven voldoende, echter steeds vaker gebeurt dit op basis van een samenhangend kwaliteitsbewakingsplan. Hiervoor wordt in dit boek uitgegaan van het uit de VS afkomstige HACCP-systeem. In deze nieuwe uitgave zijn o.a. de volgende onderwerpen toegevoegd en of aangepast: ""from farm to fork"", goedgekeurde hygiënecodes, micro-organismen, voedselconservering, ""Veiligheid, gezondheid en milieu"" en HACCP. Verder zijn een aantal tabellen geactualiseerd en de bijlagen geheel herzien. Een praktische handleiding voor managers werkzaam bij de productie en bereiding van levensmiddelen., en de relevante hogere beroepsopleidingen en cursussen op het gebied van voedsel en hygiëne."
|
Prijs
€ 14,90 |
Bekijk boek |
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789023640172
Soort boek
Paperback Hygiene voor management
|
Prijs
€ 21,95 |
Bekijk boek |
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789055742387
Soort boek
Paperback "Dit boek is een herziene bewerking van de Engelse uitgave ""Hygiene for management"". Het geeft in samenhangende vorm alle informatie die nodig is om in bedrijven en instellingen een beleid te kunnen vormen op het gebied van de voedselhygiëne. Dit betekent dat zowel de microbiologische aspecten als de wetgeving aan de orde komen. De inhoud richt zich zowel op de grote produktiebedrijven als op het midden- en kleinbedrijf, zoals de snackbar. Voor de manager bij deze bedrijven is het bewaken en controleren van de hygiëne een van de belangrijkste taken. Soms is het uitvoeren van controles en het nemen van steekproeven voldoende, echter steeds vaker gebeurt dit op basis van een samenhangend kwaliteitsbewakingsplan. Hiervoor wordt in dit boek uitgegaan van het uit de VS afkomstige HACCP-systeem. In deze nieuwe uitgave zijn o.a. de volgende onderwerpen toegevoegd en of aangepast: ""from farm to fork"", goedgekeurde hygiënecodes, micro-organismen, voedselconservering, ""Veiligheid, gezondheid en milieu"" en HACCP. Verder zijn een aantal tabellen geactualiseerd en de bijlagen geheel herzien. Een praktische handleiding voor managers werkzaam bij de productie en bereiding van levensmiddelen., en de relevante hogere beroepsopleidingen en cursussen op het gebied van voedsel en hygiëne."
|
Prijs
€ 24,20 |
Bekijk boek |