Van Spijker - Kerk

Het boek Kerk van de auteur Van Spijker is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Kerk" is tweedehands te koop vanaf € 19,50 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 19,50 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Kerk ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Kerk
Kerk

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789061401889
   
Soort boek
Hardcover


DE KERK<br /><br />Wezen, weg en werk van de kerk naar reformatorische opvatting<br /><br />Dit fraai uitgevoerde boek over de kerk vormt een eenheid met Bij brood en beker, dat handelt over het Heilig Avondmaal, en Rondom de doopvont, over de Heilige Doop. In het eerste gedeelte van De Kerk worden de bijbelse wortels van de kerk nagegaan, waarin speciale aandacht wordt gegeven aan de missionaire roeping van de kerk en de vragen rond kerk en Israël. Een tweede gedeelte behandelt kerkopvattingen in de loop der eeuwen, vanaf de oude kerk tot en met de ecclesiologie binnen de Wereldraad van kerken, met ruime aandacht voor de grote hervormers. In de dan volgende delen worden de verzamelde gegevens systematisch verwerkt en wordt gepoogd een principiële bezinning te geven op de ecclesiologie en het kerkrecht. Een intermezzo, waarin de plaats bepaald wordt van de kerk in het heden vormt de overgang naar het laatste deel. Daarin wordt principieel-praktisch aangegeven hoe de kerk moet functioneren in prediking, catechese, pastoraat, liturgie, diaconaat, zending, oecumene en in het politieke spreken. Dit laatste hoofdstuk toont hoe actueel en relevant de gereformeerde beginselen zijn. Een persoonsnamen- en tekstregister completeren dit prachtige standaardwerk over de kerk.
Prijs
€ 19,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Van Spijker
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Leven Uit De Bron

ISBN: 9789033123559


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 6,99
Tweedehands (2)
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 4,00
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 5,00