> > > > > 1001-schilderijen-die-je-gezien-moet-hebben

Farthing Stephen - 1001 Schilderijen Die Je Gezien Moet Hebben!

Het boek 1001 Schilderijen Die Je Gezien Moet Hebben! van de auteur Farthing Stephen is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "1001 Schilderijen Die Je Gezien Moet Hebben!" is tweedehands te koop vanaf € 44,80 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 44,80 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789057648373
   
Soort boek
Paperback


Deze onmisbare, beeldende en verrassende gids geeft een vlijmscherpe dwarsdoorsnede van de geschiedenis van de schilderkunst. Dit overzicht begint bij de muurschilderingen van de oude Egyptenaren en eindigt bij de nieuwste hedendaagse doeken, waardoor het niet alleen veelomvattend maar ook een bron van schoonheid is. Hier staan 1001 van de boeiendste, fascinerendste, belangrijkste, verrassendste, meest controversi'le en meest gedenkwaardige kunstwerken aller tijden afgebeeld. Meer dan vierhonderd van de afgebeelde werken zijn in de twintigste en eenentwintigste eeuw vervaardigd; sommige werken zijn net ontdekt in moderne galerie'n. De onderhoudende teksten zijn geschreven door een internationaal team van kunstenaars, conservators, kunstcritici en verzamelaars, en geven informatie over de schilderijen en hun schilders.
Prijs
€ 44,80
Bekijk boek