> > > > > de-wonderlijke-wereldtour-van-dallas-tornado-19671968

Fons Stoffels - De Wonderlijke Wereldtour Van Dallas Tornado, 1967-1968

Het boek De Wonderlijke Wereldtour Van Dallas Tornado, 1967-1968 van de auteur Fons Stoffels is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "De Wonderlijke Wereldtour Van Dallas Tornado, 1967-1968" is tweedehands te koop vanaf € 21,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 21,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789085085140
   
Soort boek
Hardcover


Juni 1967, een advertentie in de Liverpool Echo: 'Wanted, top class young amateur players to play professionally in the United States. Reply to box no..' Tegelijkertijd verscheen deze advertentie ook in Oslo, Stockholm, Kopenhagen en Amsterdam in dagbladen, sportkranten en sporttijdschriften. Door te reageren op deze advertentie werden de hoofdrolspelers in dit boek opgenomen in de selectie van Dallas Tornado, opgericht door miljardair en sportondernemer Lamar Hunt. Wat ze niet wisten was dat ze kort daarna een reis van acht maanden zouden gaan maken die ze langs vier continenten en negentien landen zou voeren. Niet alleen om eenheid in het team te smeden, maar ook om goodwill te kweken voor het Amerikaanse voetbal. Deze unieke en wonderlijke wereldtour van Dallas Tornado zou de levens van zestien jongemannen voorgoed veranderen!
Prijs
€ 21,95
Bekijk boek